...

Prins carnaval zorgt voor feest in wzc Lakendal

carnaval lakendalVrijdag 3 februari kregen de bewoners in woonzorgcentrum Lakendal, hartje Aalst, het bezoek van niemand minder dan Raf, de kersverse prins carnaval. Voor de bewoners en het personeel (merendeels uit Aalst afkomstig) was het een onvergetelijke namiddag.

Met de woorden: “Als Aalst feest, dan is het ook hier feest!” verwelkomde Patrick Graind’Orge, de fiere nieuwe directeur in Lakendal, alle aanwezigen in een veel te kleine cafetaria. Het feestcomité had (net zoals vorig jaar trouwens) gezorgd voor een muzikaal programma met optredens van diverse zangers en dansers. Ook de directeur van het woonzorgcentrum werd mee op het podium gehaald voor een duetje met Europa prins Enrico!

Het absolute hoogtepunt was het optreden van prins Raf. Dat dit misschien wel zijn eerste optreden was als nieuwe prins kon je niet zien aan de manier waarop hij danste en zong! Enkel aan zijn kleding. De prins trad noodgedwongen zonder traditioneel kostuum op omdat dit naar eigen zeggen nog niet klaar was. De bewoners genoten zichtbaar van het feestgebeuren in hun woonzorgcentrum. “Hier feesten we graag en vaak” vertelde bewoonster Denies nadat ze verkozen was tot prins Carnaval Lakendal, “omdat we ons dan samen gelukkig voelen”. Na het optreden drukte zij zich erg lovend uit over de prins: “hij is erg sympathiek en kan ook heel mooi zingen en dansen”. Iedereen kon dit beamen!