...

Rode Neuzen in IBSO De Horizon Aalst

rode-neusRode Neuzen in IBSO De Horizon Aalst

Met de Rode Neuzenactie wil Vlaanderen geld inzamelen om jongeren met psychische problemen gepaste hulp en opvang te geven. Na de succesvolle actie van vorig jaar en omdat wij dagelijks geconfronteerd worden met jongeren die deze hulp nodig hebben, organiseert IBSO De Horizon opnieuw een Rode Neuzenproject.

Dagelijks zetten leerkrachten, opvoeders, kinesisten, orthopedagogen, logopedisten, maatschappelijk werkers, ergotherapeuten en leerlingbegeleiders van IBSO De Horizon zich in om kwetsbare jongeren te onderwijzen, te ondersteunen en klaar te stomen voor het latere beroepsleven.

Wij worden regelmatig geconfronteerd met het tekort aan psychische hulp in de maatschappij. Daarom doet de school opnieuw mee aan de Rode Neuzenactie. Een presentator van Q-music kwam al langs op onze school om ons warm te maken voor deze actie. Doorheen de week van 21 november worden de lessen aangepast en als we het bedrag van 1500 euro hebben ingezameld, komt Andy Peelman, beter gekend als agent Koen uit de buurtpolitie les geven aan onze leerlingen. Op woensdag 23 november nodigen we iedereen uit voor een hapje en een drankje. Ambidance zorgt voor de muzikale ambiance en Andy Peelman staat samen met de commissaris uit de Buurtpolitie klaar voor een meet en greet. Aan de fotobooth stand kan iedereen mooie foto’s laten maken.

Iedereen is welkom op woensdag 23 november tussen 13u en 17u in de gebouwen van IBSO De Horizon, Molendreef 57, Aalst.