...

Duimelot Aalst in de bres voor Music for Life

soepDuimelot in de bres voor Music for Life

In het kader van de inzamelactie ‘Music for Life’ van Studio Brussel organiseert kinderdagverblijf Duimelot een soepverkoop op 4 vrijdagen. De opbrengst gaat naar het therapeutisch kinderdagverblijf ‘Het Veer? uit Sint-Niklaas.

De soepverkoop vindt plaats in de voortuin van het kinderdagverblijf op vrijdag 18 en 25 november en op vrijdag 2 en 9 december van 17.30 tot 18.30 uur.

Als goede doel werd gekozen voor het therapeutisch kinderdagverblijf vzw ‘Het Veer’. Het Veer is een therapeutisch kinderdagverblijf dat dagopvang organiseert voor 45 kinderen met een motorische en/of mentale beperking in Sint-Niklaas. De kinderen krijgen intensieve ontwikkelingsstimulatie door individuele- en groepstherapie en begeleidsters staan in voor een gespecialiseerd zorgaanbod op maat van het kind (meer info www.hetveer.be).

Piepjonge koks De peuters van kinderdagverblijf Duimelot steken een handje toe bij de bereiding van de soep. Aan de ouders werd gevraagd om een groente mee te brengen uit eigen moestuin/serre.