...

Nieuwe perspectieven voor Haaltert

het orakel van haaltert

Nieuwe perspectieven voor Haaltert

Met haar beslissing om de gemeente Haaltert onbestuurbaar te verklaren geeft minister Homans de gemeenteraad de mogelijkheid om een alternatieve meerderheid op de been te brengen. “De N-VA wil vooruitgaan in het belang van de gemeente Groot-Haaltert en wil niet toegeven aan de oude politieke cultuur waar Gina Verbestel ons met haar achterkamertjespolitiek terug naartoe heeft gekatapulteerd. Daarom willen we, samen met sp.a, als sterke partners de mogelijkheden bekijken om met een nieuwe meerderheid verder te werken aan ons ambitieus en sterk meerjarenplan.”

Geen taboes zegt N-VA
De N-VA fractie in de gemeenteraad klampt zich niet halsstarrig vast aan de postjes. Meer zelfs, indien we hiermee de stabiliteit binnen het gemeentebestuur kunnen herstellen, dan zijn alle opties bespreekbaar, zonder enig taboe. Alles is bespreekbaar zegt de fractie van N-VA.

Als partij blijft de N-VA natuurlijk goed voor zes zetels in de gemeenteraad en vormt aldus een hechte fractie binnen elke nieuwe mogelijke coalitie. N-VA doet bijgevolg een warme oproep tot CD&V om samen met sp.a onze gemeente uit het slop te helpen en een nieuwe coalitie op de been te brengen. Wij blijven volop kiezen voor vooruitgang en voor het welzijn en het algemeen belang van onze inwoners.