...

Halloweenmarathon bij Kinepolis

kinepolisHalloweenmarathon met drie huiveringwekkende avant-premières bij Kinepolis

Op maandag 31 oktober houdt Kinepolis een speciale ‘Halloween Night’ met een avant-premièremarathon van maar liefst drie horrorfilms: ‘Train to Busan’, ‘Ouija: Origin of Evil’ en ‘The Windmill Massacre’. “We zetten met ‘Halloween Night’ in op een traditie waarbij Halloween en horrorfilms een perfecte match vormen,” licht Anaïs Tamboryn, Product Manager bij Kinepolis, toe.

Halloween is niet enkel een kinderfeestje waarbij kleine heksen, spoken en andere griezels de straat opgaan om snoepgoed van hun buren te ontfutselen… Met ‘Halloween Night’ maakt Kinepolis van dit kinderfeest graag opnieuw een volwassenenavond waarbij Halloween iets serieuzer, of beter gezegd: bloedserieus, opgevat mag worden. Kinderen zijn daarom tijdens deze eenmalige filmmarathon niet toegelaten. “Zestienplussers die graag huiveren tijdens de griezeligste avond van het jaar en willen bewijzen dat zij over stalen zenuwen beschikken, zijn van harte welkom om hun tanden te zetten in de ‘Halloween Night’ van Kinepolis. We verplichten niemand, maar verkleed als griezelfiguur naar de bioscoop komen, is op 31 oktober zeker toegestaan,” vertelt Anaïs Tamboryn.

Met ‘Halloween Night’ vertoont Kinepolis in avant-première drie horrorfilms meteen na elkaar: ‘Train to Busan’, ‘Ouija: Origin of Evil’ en ‘The Windmill Massacre’. De huiveringwekkende filmmarathon start op 31 oktober om 19u45 en gaat door tot na middernacht… Of tot men gillend de zaal uitrent.

Programma ‘Halloween Night’: 19u45 – Train to Busan 22u00 – Ouija: Origin of Evil 00u15 – The Windmill Massacre

‘Halloween Night’ gaat door in Vlaanderen (in Kinepolis Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven en Oostende), in Wallonië (in Kinepolis Imagibraine, Liège en Palace Liège) en in Kinepolis Brussel. Een ticket kost €29,50 (€26,50 met de Kinepolis Student Card) en is te verkrijgen via de Kinepolis website.