...

Aalst – Vier kandidaten voor Prins Carnaval 2017

aalst tettentorenVier kandidaten voor Prins Carnaval 2017

Het belooft een spannende strijd te worden op zaterdag 21 januari in de Florahallen. Niet minder dan 4 kandidaten dingen die avond naar de scepter van Prins Carnaval 2017.

Vijf carnavalisten dienden bij de stad een kandidatuur in om geselecteerd te worden als officieel ‘kandidaat Prins Carnaval 2017’. Eén kandidaat voldeed niet aan de voorwaarden van het reglement en kon dus niet worden weerhouden om deel te nemen aan de verkiezing. De vier anderen nemen het tegen mekaar op in de Florahallen. Dit zijn hun namen: David Bockstael, Raf Sidorski, Ronny Eemans en Chris Boone. Boone, in de carnavalswereld bekend als ‘Den Boein’, schopte het eerder al tot prins in 2010.

Lintoverhandiging: De kandidaat-prinsen worden zondag 25 september om 16 uur uitgebreid voorgesteld tijdens de carnavalsbeurs aan de carnavalswerkhallen (Hoge Vesten). Om 17.30 uur ontvangen zij hun kandidatenlint.

Verkiezing Prins Carnaval De prinsenverkiezing vindt plaats op zaterdag 21 januari 2017, om 19 uur in de Florahallen. Vanaf 26 november start de online ticketverkoop via de website www.aalst.be/prinsenverkiezing. Per postadres kun je 4 tickets kopen. Er zal opnieuw kunnen gestemd worden via sms. Wie er niet bij kan zijn die avond, kan de verkiezing online volgen dankzij de livestreaming van AVP op www.aalst.be.