...

Voorstelling nieuw bestuur en jaarprogramma Jong Markant Aalst

VOORSTELLING NIEUW BESTUUR EN JAARPROGRAMMA JONG MARKANT AALST

Morgen, donderdag 15 september 2016 om 19u30 geeft Jong Markant Aalst voor de derde maal de aftrap voor zijn nieuw werkingsjaar en dit bij de Bevoorrading (gebouw Cimorné – Alfred Nichelstraat 14, Aalst).

Jong Markant Aalst is een netwerk voor jonge, ondernemende vrouwen en zet zijn derde bestaansjaar in. Op donderdag stellen zij een nieuw Bestuur én het jaarprogramma voor.

Jenny Janssens, bezielster en Voorzitster van Jong Markant Aalst gaat nieuwe projecten aan en geeft de fakkel door aan een pittig Voorzitsterduo: Griet De Backer en Machteld Van Lierde. Sonja De Waele is nieuw in het bestuur. Nancy Veillefon en Sabine Penninck zetten hun mandaat verder.

Op de jaarkalender staan heel wat plezante en originele activiteiten. Donderdag worden deze voorgesteld aan de leden en niet-leden.

Markant is een nationaal vrijetijdsnetwerk voor vrouwen met 300 regionale afdelingen in Vlaanderen. Deze vzw biedt activiteiten aan op maat van vrouwen die een extra dimensie willen toevoegen aan hun leven. Samen met andere vrouwen participeer je onder het motto “Ontdek, beleef en geniet” aan het maatschappelijk en cultureel leven. www.markantvzw.be

bestuur-jma
Markant – Foto copyright: Jean-Pierre Swirko