...

BBC start nieuw werkjaar met traditionele receptie

image00029

De BBC (Brabantse Business Club) blies op dinsdagavond 6 september verzamelen in hun clublokaal kasteel Waalborre te Asse Het begon om 18.30u en toen we daar aankwamen waren we nog één van de eersten. Samen met Joris Vanderveken die samen met ons aankwam werden we aan de ingang hartelijk begroet door “ons” Rita (Morbée) die zoals steeds blij was met onze aanwezigheid. Ook de andere genodigden die langzaam binnen sijpelden kregen als naar gewoonte een vriendelijk onthaal.

zelf hadden we ook even in de file gestaan omdat de straten die naar het domein de Waalborre leiden niet meer zo vlot toegankelijk zijn door éénrichtingsverkeer Maar we waren nog ruim op tijd vergeleken met de anderen. Op die manier hadden we de kans om iedereen te zien binnenkomen en hadden we zicht op de gasten. Sommigen waren voor ons reeds bekenden, anderen hadden we nog nooit gezien. Maar dat is dan ook de bedoeling van deze receptie in een gezellige,  gemoedelijke en ontspannen sfeer elkaar leren kennen.

image00010

Omstreeks 19.30u nam de nieuwe voorzitter Herman Smet het woord om te zeggen dat zijn toespraak niet lang zou duren. de voorzitter hield woord want na een 10-tal minuutjes zat zijn toespraak er al op. De vele aanwezigen konden dit wel waarderen en bedankten hem met een luid applaus. een paar dingen die we onthouden hebben uit zijn toespraak was zijn oproep tot samenwerking met ander clubs, daarbij verwees hij naar Isabelle Bremer voorzitster van Brussels Business Club en de ondervoorzitter de heer Robert Blaise die voor het eerst aanwezig waren.

image00004(Isabelle Bremer voorzitster Brussels Business Club)

Met hen werd alvast de afspraak gemaakt om het komende werkjaar 1 a 2 activiteiten samen te organiseren. De club wil niet alleen een verzameling van enthousiaste ondernemers zijn maar in de eerste plaats een vriendenclub, maar tegelijk ook een plaats waar jonge beginnende ondernemers aangetrokken, gestimuleerd en begeleid worden. Dat was zowat de korte inhoud van de op zich al korte toespraak. En na nog even een woord van dank gericht te hebben naar de sponsors  ging de receptie en de netwerking in een gemoedelijke sfeer gewoon verder. Wij wensen van hieruit de BBC een vruchtbaar werkjaar toe en wensen hun te bedanken voor de uitnodiging.

image00018 (Aandachtige toehoorders)

Mensen die interesse hebben om toe te treden tot de BBC kunnen altijd een mailtje sturen naar rita.morbee@telenet.be of een kijkje nemen op http://www.brabantbusinessclub.be

Meer foto’s: