Verzakking in wegdek op Parklaan Aalst

aalstVerzakking in wegdek op Parklaan Aalst

Op de Parklaan zijn stads- en hulpdiensten ter hoogte van de taverne ‘The Foxpub’ bezig met het herstellen van een verzakking in het wegdek. De oorzaak van deze verzakking is een waterlek. Het is momenteel onduidelijk in welke mate ook de riolering beschadigd is.

Deskundigen onderzoeken met een camera de huidige toestand van de riolering. Als blijkt dat er maar één lek in de riolering is, kan dit snel worden gedicht. In geval van meerdere lekken in de riolering zullen de herstellingswerken langer duren.

De herstellingswerken brengen de nodige verkeershinder met zich mee. Het verkeer dat komt van de rotonde de Haring moet de Parklaan oprijden in tegengestelde richting. Ter hoogte van de Frans Blanckaertdreef kan het verkeer terug invoegen. De Lokale Politie Aalst leidt dit in goede banen.

Update 2 – Verzakking in wegdek op Parklaan  
Het waterlek dat de wegverzakking op de Parklaan veroorzaakte, is hersteld. De riolering bleek niet beschadigd te zijn. De verzakking wordt op dit moment tijdelijk aangevuld met zand. Dit zal een drietal uur in beslag nemen. Het verkeer zal vermoedelijk rond 20.30 uur genormaliseerd zijn.
Vanaf morgen wordt het wegdek definitief hersteld. De stad probeert de (verkeers)hinder hierbij tot een minimum te beperken.