...

Solar Weekend succesvol verlopen

Solar Weekend

Twaalfde editie van uitverkocht Solar Weekend succesvol verlopen

Met dertigduizend kleurrijke bezoekers op het terrein is de twaalfde editie van het uitverkochte Solar Weekend 2016 succesvol verlopen. De laatste zondagkaarten voor het festival werden gisteren aan de dagkassa verkocht, camping-, weekend- en zaterdagkaarten vlogen er in een eerder stadium uit. Ook dit jaar stond Solar Weekend bol van creatieve projecten, spontane feestjes en muzikale hoogtepunten. Het festival is zonder incidenten verlopen.

De laatste keer Solar Weekend voor FeestDJRuud, een feestelijke bootkaping, het waterpistolengevecht, een Oost-Berlijns fabriekspand als podium en artiesten als Fedde le Grand, Scooter en De Jeugd van Tegenwoordig. Ook dit jaar was er weer genoeg te beleven op het festival.

Naast de in het oog springende namen, was er ook volop ruimte voor kleine verrassingen. Van de Theater Area tot een kanokatapult, waarbij de bezoeker – met boot en al – in een grote bak water werd geschoten. Er zijn tal van voorbeelden te noemen, deze zijn terug te zien op zaterdag 13 augustus, wanneer BNN een uitzending aan Solar Weekend wijdt.

Op Solar Weekend slaat creativiteit de klok. Ook dit jaar bouwden honderden bouwers, kunstenaars en creatieven een tijdelijk dorp. Het resulteerde in een schitterende twaalfde editie van Solar Weekend. De organisatie wil alle bezoekers en creatieven bedanken voor een prachtig weekend. Volgend jaar vindt Solar Weekend plaats op 3, 4, 5 en 6 augustus.