...

cafe pistole in Geraardsbergen

cafe pistole

Café Pistolé

Volgende week woensdag, 10 augustus, is er alweer een activiteit gepland voor de +16 jarigen in Geraardsbergen. Deze activiteit is geïntegreerd in het concept van de POP-UP zomer. “Jongeren gaven bij de evaluatie van het jeugdactieplan aan dat er in de zomer onvoldoende aanbod is voor jongeren van 16 jaar in hun stad.”, aldus schepen Van Trimpont.

Zaterdag 30 juli konden jongeren genieten van een beachparty aan Provinciaal domein De Gavers. Deze keer wordt De Plage omgetoverd tot dé place to be. Een panna-tornooi en skatecontest (Record League 2016) worden georganiseerd vanaf 14 uur. Vanaf 17.30 uur gaan we samen gezellig picknicken en kan iedereen het beste van zichzelf geven tijdens een spelletje bumperball.

“De manier van samenleven in onze stad zien we niet als iets dat kinderen en jongeren passief ondergaan, maar als iets waar ze het recht hebben om mee aan te sleutelen, hun invulling hiervan bekend te maken. Door in te spelen op hun noden, die ze kunnen en mogen aangeven, zorgen we dat kinderen en jongeren echte mede-eigenaars van Geraardsbergen worden, waardoor ze zich meer thuisvoelen in onze stad, dragen ze er zorg voor en blijven ze op termijn Geraardsbergen trouw.” Vertelt schepen Van Trimpont.

Volg Giesbaargse Jeugd zeker op facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alles rond kinderen en jeugd in Geraardsbergen!