...

Abonnementen opzeggen via sepastop

Belgische opzegsite gaat internationaal

De Belgische website sepastop.eu is vanaf nu ook beschikbaar in Duitsland. sepastop.eu helpt consumenten met het opzeggen van allerlei abonnementen en diensten.

Via de website kan je makkelijk een opzegbrief opstellen en deze, indien gewenst, meteen online aangetekend laten verzenden. Naast Duitsland is sepastop.eu beschikbaar in België, Nederland en Frankrijk.

Veel bedrijven maken het nog steeds nodeloos moeilijk om op te zeggen. Van hardnekkige fitness abonnementen waar je maar niet van af geraakt, tot onverwachte rekeningen lang nadat je dacht opgezegd te hebben. De juiste opzegprocedures zijn vaak moeilijk te vinden.

De jonge ondernemer, Nathan De Hert, startte in januari 2015 met www.directopzeggen.be. Als snel volgde het Waalse broertje www.resilier.be om ook Franstalig België van dienst te zijn. Met het oog op uitbreiding in Europa richtte Nathan daarna sepastop.eu op. Zo werd het mogelijk om eveneens in Nederland en Frankrijk abonnementen op te zeggen via hun online verzendservice. Nu is ook Duitsland aan de beurt.

Nathan De Hert: “We zijn zeer blij met de groei van het afgelopen jaar. Inmiddels werken we samen met 6 medewerkers en verwerken we honderden opzeggingen per dag.”

Op de website vind je kant-en klare opzegbrieven voor meer dan 1.000 verschillende diensten. Telkens worden eerst de opzegregels herhaald, zoals de opzegtermijn en eventuele kosten die in rekening kunnen worden gebracht. Daarna kan je je gegevens invullen, waardoor je opzegbrief automatisch gegenereerd wordt. Hierna kan je kiezen om je brief te printen en zelf te verzenden of meteen online aangetekend te laten verzenden.

De opzegsite wordt steeds populairder. Maandelijks zeggen meer dan 14.000 mensen één of meerdere diensten op via sepastop.eu.

Duitse website: https://www.sepastop.eu/de-de/

online opzeggen