De Romeo s kleuren de stranden tropical

de romeosDe Romeo’s kleuren de stranden tropical

Ben je de komende dagen aan onze Belgische kust, dan ga je ze zeker zien voorbij vliegen. Voor de duidelijkheid: we hebben het over de rood-witte Zingpaleis Tropical frisbees van De Romeo’s. Enthousiaste promogirls zorgen ervoor dat onze stranden tijdens de zomermaanden een tropisch kleurtje krijgen.

Kom je de dames tegen, wees dan niet verlegen om het felbegeerde, exclusieve speelgoedje te vragen. Ze worden trouwens gratis verdeeld. “Zulke frisbees zijn bovendien goed voor de conditie. Je moet wel bewegen als je het aanvliegende ding wil vangen”, zegt Davy, uitgerekend op het moment dat Gunther hem er eentje toewerpt.

“Op een speelse manier nu al in ’t zweet komen voor ‘het heetste feestje van het jaar’, dat is onze bedoeling”, zegt Chris met volle overtuiging. “Ik zweer u dat het ook echt gaat gebeuren, op zaterdag 19 november. Het gaat nog nooit zo warm geweest zijn in de Ethias Arena.”

De Romeo’s trakteren niet alleen op gratis frisbees. Samen met touroperator Jetair geven ze ook een reis weg voor twee personen naar het zonnige Gambia. Alle info over deze actie kan je terugvinden op www.hetzingpaleis.be. Op de site kan je tevens tickets bestellen voor hét feest van het jaar.