Alle Aaltenaars krijgen renteloze Vlaamse Energielening

geldVlaamse Energielening renteloos voor iedere Aalstenaar

Al 500 Aalsterse gezinnen maakten gebruik van de Vlaamse Energielening. Hierdoor werd al meer dan 4 miljoen EUR geïnvesteerd in energiebesparende maatregelen en hernieuwbare energie. Mooie cijfers, maar Stad Aalst en vzw BEA willen nog meer doen om de CO2-uitstoot te verlagen en de klimaatdoelstellingen te behalen.

Samen met de Stad Aalst heeft vzw BEA besloten om de 2% rentevoet van de Vlaamse Energielening ten laste te nemen. Hierdoor kan de Aalstenaar voortaan renteloos tot 10 000 EUR lenen voor energiebesparende maatregelen in zijn of haar woning. Aalstenaars die een beroep willen doen op deze lening, kunnen contact opnemen met vzw BEA voor meer informatie of een afspraak (tel. 0800 930 30 of [email protected]).

In het najaar van 2016 start vzw BEA heel wat groepsaankopen op voor onder andere hogerendementsketels, LED-verlichting en pelletkachels/pellets.

Vanaf 2017 voorziet vzw BEA 3 groepsaankopen in het voorjaar en 3 in het najaar. Verdere info hierover volgt later. Een mooi pakket aan maatregelen om de laatste drempels weg te werken om je energiefactuur beheersbaar te houden en het aandeel hernieuwbare energie op Aalsters grondgebied op te krikken.

vzw BEA
tel. 0800 930 30
[email protected]