Een reis op kosten van De Romeos naar Gambia

de romeos

Een reis op kosten van De Romeos naar Gambia.

Dit geloof je niet, De Romeo’s geven een tropische reis weg naar Gambia !

Dat ze niet verlegen zitten om een stunt, dat wisten we al langer, maar wat ze nu doen is op z’n zachtst gezegd ‘spraakmakend’. Neen, De Romeo’s hebben geen slag van de molen gekregen, integendeel. Samen met touroperator Jetair, geven ze – naar aanleiding van Het Zingpaleis Tropical, dat op zaterdag 19 november plaatsvindt in de Ethias Arena in Hasselt én waar zij opnieuw de gastheren zijn – een volledig verzorgde 7-daagse reis weg voor 2 personen, naar het 4-sterren hotel Djembe Beach Resort in Gambia. “We dachten; we doen eens zot en we sturen één iemand, met zijn of haar partner op reis. Iemand die na ons Tropische Zingpaleis-feestje nog eens extra kan nagenieten van een extra vakantie. Wie tickets heeft gekocht of nog gaat kopen én aanwezig is op 19 november, maakt kans om op onze kosten op reis te gaan”, zegt het trio enthousiast.

Organisator Benelive Entertainment is erg opgetogen over de stunt van De Romeo’s. Kris Bloemen: “Het is altijd fijn als je artiesten meedenken en als dat enthousiasme ook gedeeld wordt door je partners. “Beleving”, daar draait het tegenwoordig allemaal om en dat is ook wat wij willen bieden aan onze bezoekers. We hebben dit jaar gekozen voor het thema ‘tropical’ en in het verlengde vonden we het een goed idee om een verzorgde reis voor 2-personen weg te geven, naar het 4-sterren Djebme Beach Resort in Gambia. Volgens mij is het inderdaad de eerste keer dat je een prijs van deze omvang kan winnen op een concert. En geef toe, wie wil dat nu niet winnen?”

Alle info over deze actie, kan je terugvinden op www.hetzingpaleis.be. Op de site kan je ook je tickets bestellen voor Het Zingpaleis Tropical op zaterdag 19 november in de Ethias Arena te Hasselt. Gastheren zijn De Romeo’s en ook Belle Perez maakt die avond haar opwachting.