...

Belgian Quo Band geeft eerste optreden in UK

Belgian Quo Band geeft eerste optreden in U K

Belgian Quo Band

Belgian Quo Band geeft eerste optreden in UK

Belgian Quo Band behoeft als Status Quo tribute band geen intro meer, Ze hebben intussen aardig wat naam en faam opgebouwd in binnen- en buitenland, maar ook de stunts zijn zeker niet onopgemerkt voorbij gegaan. Optredens in België (Gentse Feesten, Genk On Stage, Festival Aan Zee, …), Nederland, Duitsland, Oostenrijk, … De stunts waarbij we tijdens de Gentse Feesten het wereldrecord “luchtgitaar spelen in groep” hebben aangevallen in 2014 of onze stunt van vorig jaar waarbij ze 4 optredens op 1 dag deden, op 4 verschillende plaatsen in het land (transport via een tourbus, limousine en zelfs een helikopter werd ingeschakeld).

Wat staat er te gebeuren? Volgend weekend, 10-12 juni 2016 gaat Belgian Quo Band voor het eerst optreden in The U.K.!!! Dit is zeer bijzonder, wetende dat er in het thuisland van Status Quo werkelijk tientallen tribute bands zijn van deze legendarische rockers. Uitgerekend Belgian Quo Band krijgt de eer om er het Raglan Festival (South-Wales) af te sluiten als headliner. Tevens zal dit ook de opening zijn van de nieuwe Raglan Primary’s Hall. “We zijn hier dus zeer fier op zegt Wes van de Belgian Quo Band.

Belgian Quo Band bestaat bijna 10 jaar

“We doen het dit jaar bewust rustiger aan met optredens, want eigenlijk zijn wij al volop bezig met de voorbereidingen voor ons jubileum-jaar 2017, dan bestaat Belgian Quo Band 10 jaar! Wie ons een beetje kent weet dat we dit groots gaan vieren en jullie mogen zich dan ook aan veel “speciallekes” verwachten het hele jaar door. Optredens met “special guests” op het podium, optredens op niet alledaagse locaties, concerten in landen waar we nog nooitt eerder hebben opgetreden en enkele andere speciale zaken. De contacten lopen zeer goed en het ziet er terug overweldigend uit! Status Quo is trouwens bezig aan hun farewell-tour (Last night of the electrics) en hangt hun elektrische gitaren eind dit jaar aan de wilgen. Het vele touren en de leeftijd eisen hun tol, ook bij legendes als de heren van Status Quo. Uiteraard zal het einde van Status Quo zorgen voor een grotere vraag naar tribute-acts… WE ARE READY!!!!