Wieze Tripel won deze week zijn 5de medaille

wiezebier

WIEZE BIER INNOVEERT MET ALLEREERSTE BIERSNACK

Wieze Tripel won deze week zijn 5de medaille in amper 2 jaar tijd. Het meermaals gelauwerde bier komt nu met een opmerkelijke innovatie, nl. de Wieze Cheese Snack.

De Wieze Cheese Snack mag je de eerste échte biersnack noemen. Een innovatie in de sector. Het koekje, bestaande uit 12 maand gerijpte oude Gouda kaas, is een ware smaakbom, die perfect past bij een degustatiebier als Wieze Tripel.

Na een grondige analyse van onze Tripel met Foodpairing kozen we ervoor om verse ajuinen en knoflook aan het kaaskoekje toe te voegen. Het koekje is opgebouwd uit meer dan 90 verschillende kaas- en bladerdeeg lagen. De koekjes kunnen indien gewenst ook opgewarmd worden in de oven om dat extra crispy mondgevoel te verkrijgen.

In het najaar komt Wieze Bier ook met een speciale verpakking voor de horeca, een degustatieschaaltje om te ‘sharen’ en te degusteren.
“De populariteit van de degustatiebieren is nog steeds groeiende”, aldus het jonge enthousiaste team van Wieze Beer Belgium. Maar een goed degustatiebier vraagt naar een hapje. Naast het bestaande assortiment van worstjes, kazen en chips is er eigenlijk niets specifiek te verkrijgen om te combineren bij een degustatiebier. Zo ontstond het idee voor ‘the perfect match’.

Wieze bier lanceert ook een speciale gift nl. het Delicious Duo, een mooi geschenk dat een Wieze Tripel 75cl fles combineert met de Wieze Cheese Snack. Alvast een suggestie om de papa’s te verrassen op Vaderdag!

Vanaf juni 2016 zijn de Wieze Cheese Snack en de Wieze Delicious Duo beschikbaar in de handel.