Groen licht voor overname Mobile Vikings door MEDIALAAN

mobile vikingsGroen licht van Europese Commissie voor overname Mobile Vikings door MEDIALAAN

De Europese Commissie heeft vandaag bekendgemaakt dat zij haar goedkeuring geeft aan de geplande overname van BASE door Telenet en dus ook aan de overname van Mobile Vikings door MEDIALAAN. De overname van Mobile Vikings door MEDIALAAN werd vorige week ook al goedgekeurd door de Belgische Mededingingsautoriteit (BMA). Nu de Europese Commissie haar goedkeuring heeft gegeven, zal de overname de komende dagen afgerond kunnen worden.

Door de overname heeft MEDIALAAN naast JIM Mobile een tweede mobiel merk in portefeuille en wordt het bedrijf zo een volwaardige mobiele dienstverlener. De overname past in het toekomstverhaal van MEDIALAAN, waarin het uitbouwen van een rechtstreekse relatie met de eindgebruiker steeds belangrijker wordt.

Peter Bossaert, CEO MEDIALAAN: “Met het groen licht van de Europese Commissie en de BMA kunnen we nu volop onze MEDIALAAN MOBILE poot beginnen uitbouwen. We zijn niet langer een klassieke broadcaster, maar wel een innovatief mediabedrijf dat zich inzet op én tv én radio én mobile. Een rechtstreekse relatie met kijkers, luisteraars en klanten wordt meer dan ooit belangrijk voor ons.”

Herbert Vanhove stuurt als directeur Mobile de poot MEDIALAAN Mobile aan. In die hoedanigheid zal hij binnenkort ook Mobile Vikings leiden.

Herbert Vanhove: “We zijn bijzonder trots dat Mobile Vikings en MEDIALAAN de handen in elkaar kunnen slaan. Ik kijk er persoonlijk ook naar uit om samen met het Mobile Vikings team het succesverhaal van Mobile Vikings verder uit te bouwen.”