Stephanie Vanhemelryck afdelingsvoorzitter CDenV Haaltert

0
986
stefanie cdv haaltert

stefanie cdv haaltertDe 24-jarige Stephanie Vanhemelryck blijft de komende 3 jaar aan ‘t roer staan van CD&V Haaltert. Met een monsterscore van 93% ontving ze afgelopen weekend een mandaat om dat engagement de komende drie jaar verder te zetten.

Stephanie is Business Information Analyst van beroep en nam reeds in 2014 de fakkel als afdelingsvoorzitter over van Karen De Winne. In december van vorig jaar werd ze rechtstreeks verkozen als Provinciaal Bestuurslid. Ondertussen maakt ze ook deel uit van de Algemene Vergadering van CD&V.

“De afgelopen jaren werkte ik samen met mijn bestuursploeg aan de zichtbaarheid van de afdeling in onze gemeente en op bovenlokaal niveau. Zo zijn we van start gegaan met onze ‘Oranje Tafel’, een reeks bijeenkomsten waarin we actuele thema’s bespreekbaar maken, onder begeleiding van experten die over ervaring beschikken binnen dat domein. Daarnaast hebben we een succesvolle jongerenafdeling kunnen oprichten die eind vorig jaar voor de tweede maal een uitverkochte quiz organiseerde.”

In 2016 zal Stephanie fors inzetten op het traject naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. “Meer dan ooit zal CD&V dé partij zijn die ijvert voor een veilige en warme gemeente waarin verbondenheid centraal staat. Er is nood aan een transparant beleid dat verenigingen toelaat te kunnen groeien en het ondernemersklimaat en stimuleert.”

Naast de afdelingsvoorzitter werd er ook gestemd voor de voorzitters van de geledingen. Matthias Diericx zal JONG CD&V trekken, Vrouw & Maatschappij wordt geleid door Maria Stockman en als voorzitter voor de Senioren werd Joris Roelandt verkozen.