Home Agenda Apassionata komt naar Antwerpen

Apassionata komt naar Antwerpen

0
Apassionata komt naar Antwerpen

Image00109

Apassionata komt naar het Antwerps sportpaleis.

Europa’s succesvolste paardenshow is volgende maand te gast in de Antwerpse Lotto arena. Deze unieke show met paarden konden wij al in avant première mee maken in het bekende Ahoy te Rotterdam (Nederland). Daar konden we ook vaststellen dat het niet enkel gaat over een mooie show met paarden, maar dat er achter deze prachtige voorstelling ook een echt verhaal verscholen zit. Het loont zeker en vast de moeite om in Antwerpen de voorstelling bij te wonen. Aan de kinderen is ook gedacht want de ondertitel van de show Apassionata is dan ook:”In de ban van de spiegel”.
Image00190
dat vertelt het verhaal van de zussen Amy en Tracy, die een idyllisch
en zorgeloos leven leiden op hun boerderij op het eiland Jersey. Op een dag gebeurt er echter iets mysterieus, dat totaal onopgemerkt blijft door alle andere bewoners van het eiland. De werkelijkheid lijkt een scheur op te lopen. Vanuit het niets duiken duistere figuren op. Hun contouren worden steeds duidelijker… Tot uiteindelijk een bizarre tent op de weide langs de rand van de weg staat, een spiegelkabinet!
Image00053
Nieuwsgierig als ze zijn voelen de zusjes zich door dit spiegelkabinet aangetrokken en willen ze er het fijne van weten. De duistere uitstraling van de tent nemen ze allebei nauwelijks waar wanneer ze binnengaan. Ze hebben geen flauw benul van de tovenaar die hier een val heeft opgezet om jonge zielen te vangen… Zielen zoals die van Amy! Met een list lokt hij het meisje in zijn donkere spiegel, die achter haar in scherven uiteenvalt. Amy is gevangen!
Image00013
Tracy blijft vertwijfeld achter wanneer de scherven voor haar ogen oplossen. Gelukkig bestaan er ook goede krachten om haar heen, die haar met raad en daad bijstaan. Om haar zus terug te halen moet ze haar reis door de spiegel afleggen en de verdwenen brokstukken weer in elkaar zetten. Moedig begeeft ze zich op haar zware weg… Zal Tracy erin slagen de ban van de spiegel te doorbreken? Kan ze haar zus Amy bevrijden uit de greep van de tovenaar? Je komt het allemaal te weten tijdens deze fantastische tocht door werelden vol fantasie en fascinatie, schaduw en licht. Een reis met de mooiste
paardenrassen ter wereld en ruiterkunst op topniveau.
Image00060
Mensen die deze show zelf willen meemaken kunnen terecht in de Antwerpse Lotto Arena en dit op op zaterdag 20 Februari om 15u en 20u en zondag 21 Februari om 14u. Maar opgelet wegens het GROTE SUCCES werd door de organisatoren beslist er nog een derde voorstelling aan toe te voegen namelijk zondag 21 Februari om 18.00 uur. Alle paardenliefhebbers zullen ‘In de ban van de spiegel’ zijn door de grandioze paard rij- en danskunst, de meeslepende muziek, de schitterende lichteffecten en de betoverende decors in deze nieuwe productie.
Image00144
De voorstellingen van Apassionata gaan door telkens door in de Lotto Arena vlak naast het Sportpaleis. ‘In de Ban van de Spiegel’ is een niet te missen spektakel voor heel de familie. Het unieke van deze show is het vertrouwen tussen paard en ruiter. Eén woord, één gebaar en de paarden weten automatisch wat er van hen verwacht wordt. Ook voor gezinnen met kinderen is de voorstelling de moeite waard. Zowel ouders als kinderen zullen genieten van paard- en ruiter.

Mis deze voorstelling niet!
Bestel nu je kaarten (42, 52 en 62 euro, inclusief servicekosten) en maak er met het hele gezin, familie, vrienden of collega’s een onvergetelijke uitstap van. Kinderen t/m 9 jaar krijgen automatisch een korting van 50% op de normale ticketprijs. Voor groepen en verenigingen zijn er aantrekkelijke kortingen.

Reserveren kan online via www.lotto-arena.be en telefonisch op het nummer 070/345.345
(max. 0,30 euro/min.), vanuit Nederland 0900-45.000.45 (0,45 euro/min.).

Meer foto’s – Klik Hier