Belle Perez komt naar Dilbeek

Belle Perez komt naar Dilbeek dankzij de workshop van vzw smART to SiNG! Deze vereniging die op verschillende locaties in Vlaanderen hobbyzangers gaat zoeken en die dan in groep o.l.v. twee professionele dirigentes Nathalie De Coen en Krista De Kinder worden klaargestoomd voor een popconcert. Tijdens 6 smART to SING repetities wordt er geoefend en de apotheose is een uniek meerstemmig popconcert op het grote podium! Een superervaring voor iedereen die graag zingt.

De workshop smART to SiNG! international met Belle Perez is een schot in de roos! Wie graag zingt, kon vanaf november deelnemen aan deze unieke workshopreeks van 6 repetities. Op vrijdag 26 februari 2016 is het resultaat te bewonderen in CC WESTRAND, de start van 4 UITVERKOCHTE concerten in Vlaanderen!
Belle perez
Na een eerste koorgedeelte waarin een aantal internationale popnummers meerstemmig zullen klinken, zal deze keer Belle Perez met smART to SiNG de apotheose van de avond worden! De opzwepende Spaanse Belle Perez songs met mega koor… Dat wordt swingen! Wil je dit meemaken vanuit de zaal?
Kaarten voor Dilbeek: bestellen via CC De Westrand op https://www.westrand.be [email protected]d.be of telefonisch op +32 (0)2 466 20 30. dus afspraak op Vrijdag 26 Februari 2016 in Dilbeek.

Voor wie wil meezingen alle inlichtingen vind je op: http://www.smarttosing.be/