Stad Aalst zoekt uitbater voor gemeenschapscentrum Dendergalm

aalstStad Aalst zoekt een partner voor uitbating gemeenschapscentrum Dendergalm

Dendergalm – het gemeenschapscentrum in Gijzegem

Dendergalm, het nieuwe gemeenschapscentrum in Gijzegem, biedt kansen aan een (horeca)partner voor het uitbouwen van een unieke trekpleister.

Kom meer te weten tijdens een bezoek op 20 januari of 2 maart om 18 uur in het domein aan de Meirbeekstraat.

Het domein Dendergalm in Gijzegem is steeds een aangename ontmoetingsplaats geweest. Het staat bekend in de ruime omgeving als de ideale plek voor sport en ontspanning. Na de vele gloriejaren, was een modernisering van het park en het gebouw dringend nodig. Met de vernieuwing wil Stad Aalst extra uitstraling geven aan Gijzegem in de ruime regio.

Het fonkelnieuwe gebouw vraagt om een nieuwe invulling. Stad Aalst gaat hiervoor op zoek naar een partner met frisse ideeën. Deze staat in voor het beheer van de verschillende activiteiten in het gebouw: een cafetaria met terras, polyvalente zaal, repetitieruimte, jeugdlokaal en vergaderruimte.

Dit moet een samenwerking worden die een meerwaarde betekent voor de hele Gijzegemse bevolking en haar bezoekers.

Infosessies
Voor wie meer informatie wil over hoe je het gemeenschapscentrum kan uitbaten, organiseert de Stad Aalst twee informatiesessies. Deze vinden plaats op 20 januari en 2 maart om 18 uur in het domein Dendergalm, Meirbeekstraat 9308 Gijzegem. Laat gerust je aanwezigheid weten via [email protected]

Tijdens de informatiesessie maak je kennis met het gebouw en maken we een afspraak om de plannen eens te bespreken. Tijdens een overleg krijg je, op maat, alle informatie over een overeenkomst met de Stad Aalst.