...

Witte Paard wordt drie dagen Parijs

Dat het Witte Paard te Blankenberge niet om een stunt verlegen zit bewijzen ze ook in 2016. Naast de viering van hun 80e verjaardag deze zomer, hebben ze nu ook nog een andere verrassing in petto. We hebben het over een driedaagse Paasshow die doorgaat volledig in de stijl van de Parijse Moulin Rouge inclusief de topless danseressen.

La Merveilleuse Revue, vindt plaats op 25, 26 en 27 maart in een regie van ouwe getrouwe Jan Van Dyke. We presenteren vier internationale topacts met wereldfaam die het publiek zullen doen verstommen van verbazing. Primeur in Het Witte Paard is een topless showballet van zes danseressen. Zij zorgen voor dat tikkeltje extra sensatie.

Sandrine de femme fatale met nachtegalenstem is uiteraard van de partij. Het Witte Paard is voor haar de vertrouwde omgeving waar ze graag terugkomt. Op Patrick Onzia (Familie, Studio 100, Echt Antwaarps teater…) en alleskunner Steve Ryckier kunnen ze gelukkig ook opnieuw rekenen. John Reels, de Belgische tenor is nieuw in de revue en zorgt voor een streepje populaire klassieke muziek.

De revue is zoals steeds een verbluffende cocktail van gevarieerde tijdloze muziek, sensuele dans, onovertroffen acrobatie en oogverblindende kostuums. Het fantastische live-orkest staat naar goede gewoonte onder de professionele leiding van Patrick Desmedt. Ben Van den Keybus is producent en verantwoordelijk voor het concept.

Image00001

Voor aanvang van de show kan er uiteraard gedineerd worden in Starckx resto van Het Witte Paard. Tickets kosten €39/€37/€34, het arrangement met showdiner komt neer op €96 p.p. Overnachten in één van onze drie 4-sterren etablissementen in Blankenberge behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Voor info, tickets en arrangementen met showdiner en overnachting, ga je naar de website www.witte-paard.be
of contacteer je het Witte Paard op 050/41 11 00 of op info@witte-paard.be

Nog even vermelden dat volgende zomer het groot feest is met de 80-ste editie van de revueshow: 80 Celebration. Een traditie die blijft en waar we op maat gemaakte arrangementen kunnen aanbieden dankzij onze restaurants en hotels. We houden je hiervan zeker op de hoogte.