...

Jan Smit viert 30ste verjaardag met vrienden

jan smitJan Smit viert 30ste verjaardag met vrienden

Op de laatste dag van 2015 viert de populaire volkszanger Jan Smit z’n 30ste verjaardag in stijl. Gelijktijdig met het moment waarop hij ’s middags de eerste fles champagne ontkurkt op z’n vakantiebestemming Curaçao, is hij samen met Lindsay en De Romeo’s gastheer bij MENT TV in het programma De Top 100 van 2015. De drie artiesten tellen samen af naar de populairste clip van het voorbije jaar. Tijdens de 10 uur durende tv uitzending, wordt er getoast op Jan’s 30ste verjaardag en uiteraard is er ook een bijzondere verjaardagstaart voorzien. Jan Smit: “Een paar weken geleden hebben we het programma ingeblikt en ik moet zeggen dat ik mij heerlijk geamuseerd heb. De Romeo’s en Lindsay zijn inmiddels vrienden van me geworden en ik vond het heel fijn om, als eerste, in Vlaanderen mijn 30ste verjaardag al te kunnen vieren. Ik kijk nu al uit naar onze gezamenlijke Vrienden Voor Het Leven Tour, die start op 20 februari in de Oktoberhallen van Wieze. Op 23 april spelen we in de Antwerpse Stadsschouwburg en op 29 april beëindigen we onze drie concerten in het Kursaal van Oostende.”

Voor Jan Smit wordt 2016 een bijzonder druk jaar. In eigen land viert hij z’n 20-jarige carrière met een muzikale Elfstedentocht, waarbij hij, in navolging van de legendarische schaatswedstrijd, de bijhorende theater- en concertzalen bezoekt. Jan brengt ook nog 2 nieuwe Nederlandstalige albums uit én een Duitstalige cd begin januari, samen met Christoff en Florian Silbereisen, waarmee hij Klubbb3 vormt. Naast de Vrienden Voor Het Leven concerten, is Jan ook één van de blikvangers op Het Schlagerfestival 2016, dat tijdens het laatste weekend van maart én het eerste van april plaatsvindt in de Ethias Arena in Hasselt.

De Ment Top 100 met Jan Smit, Lindsay en De Romeo’s, kan je op 31 december vanaf 12u00 zien op MENT TV (www.menttv.be) en duurt tot 22u00. Aansluitend kan je kijken naar Het Gala van het Vlaamse Lied waar De Romeo’s en Lindsay ook te gast zijn én in de prijzen vallen. Wie de uitzending gemist heeft, kan ze herbekijken op zaterdag 2 januari vanaf 8u00. Je vindt MENT TV via je Telenet digibox op kanaal 37.

Bekijk hier de trailer