Team Natalia smijt zich in de battle-ring van The Voice Kids

The Voice Kids

The Voice KidsGemiddeld 931.283 kijkers – goed voor een marktaandeel van 41,9% (VVA, 18-54, live +4) – zagen vorige week hoe Jens en Anke uit team Slongs zich naar de finale van The Voice Kids zongen. Twee van de zes finalisten zijn daarmee bekend. Op vrijdag 25 december 2015 haalt team Natalia alles uit de kast om Jens en Anke te vervoegen.

Met welke twee talenten gaan de coach en haar hulpcoach Bert Gielen verder in The Voice Kids?

The Voice Kids 2

In de tweede Battle-aflevering van The Voice Kids deelt Natalia haar team op in vier trio’s, die onderling een spannende Battle zullen aangaan. Het eerste trio krijgt meteen de opdracht om het podium in lichterlaaie te zetten met Not An Addict van K’s Choice. Een stevig nummer voor drie stevige chicks: Britt (14, Meerbeke), Sharmy (13, Koekelare) en Julie (13, Wuustwezel). Kunnen zij coach Natalia overtuigen van hun girl power?
The Voice Kids 3

Tijdens de tweede Battle wordt de schattigheidsfactor flink de hoogte in gejaagd. De drie jongste talenten uit team Natalia komen samen in de arena te staan. Met Fly Me To The Moon bewees Josefien (9, Kalmthout) dat er geen leeftijd staat op het zingen van jazz. Samen met Zita (8, Genk) en Precious (11, Wilrijk) brengt ze deze keer een nummer dat voor de drie totaal onbekend terrein is: Top Of The World van The Carpenters, een song uit de jaren 70. Tijdens de repetitie blijken de kleinsten uit team Natalia de grootste ideeën te hebben.

The Voice Kids 4

“Ik heb voor jullie een uitdagende Battle gekozen”, kondigt Natalia aan voor haar derde Battle. “Ik vond dat ik bij deze drie een trapje hoger kon gaan.” Resa (13, Borgerhout), Ella (11, Ekeren) en Jemina (14, Torhout) zijn dus gewaarschuwd. Zij schakelen een niveau hoger met Love Me Like You Do van topartieste Ellie Goulding. Tijdens de repetities voelt coach Natalia flink wat onzekerheid bij de meiden. Krijgen ze die onder controle in de ring, voor een bomvolle zaal?

The Voice Kids 5

De laatste performance van team Natalia wordt de ‘Battle van de driedraaiers’. Zowel Luana (14, Seraing), Anna (14, Dilsen-Stokkem) en Daria (14, Booischot) konden de drie coaches overtuigen van hun zangkwaliteiten. Daria verraste haar eigen coach Natalia bovendien met een gedurfd nummer: I Want You Back. Natalia heeft dan ook een Battle van formaat in petto voor de meiden: Can’t Feel My Face van The Weekend, een wereldhit van dit moment. “Dit wordt echt een hele goeie Battle. Maar dus ook moeilijk om te kiezen”, biecht Natalia op. Welke twee talenten neemt zij mee naar de grote finale van The Voice Kids?