...

Iedereen benieuwd naar de versie 2.0 van Stany Crets

Iedereen benieuwd naar de “versie 2.0” van Stany Crets: hoe combineer je showbizzsterren als Slongs Dievanongs en Udo met gevestigde waarden uit het komedietheater in een spetterende revue?

winterrevue
We kijken er al sinds de lente naar uit, de terugkeer van de Winterrevue naar het stadstheater. Regisseur Stany Crets vormde een cast met ervaren artiesten in het genre zoals Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght en Ann Van den Broeck aangevuld met opvallend nieuwe namen als de Belgium’s Got Talent-finalist Steven Delaere, de krachtige popzanger Udo en de straffe nummer-één rapster Slongs Dievanongs. Allen schitteren ze op de scène van de Winterrevue in bijzonder frisse, verrassende combinaties. De talrijk opgekomen prominenten en pers kregen tijdens deze feestelijke voorstelling een nieuwe kijk op de skills van Slongs en Udo en vooral op de visie van Stany Crets op het genre Winterrevue.

STANY CRETS EN ZIJN DREAMTEAM

dreamteam

 

De tandem achter Theater Elckerlyc in Antwerpen, nl.  Nico Warrinnier en Dirk Van Vooren vroegen Stany Crets als conceptbedenker en scenarist voor deze WINTERREVUE versie 2.0. Stany laat zich omringen door een zeer professionele ploeg aan creatievelingen: styling door Erik Vernieuwe die zeer veel theatervoorstellingen op het palmares heeft staan, maar zich ook waagde aan menig TV-programma. Choreograaf Laurent Flament, bekend van de verschillende seizoenen van So You Think You Can Dance en Eric Melaerts die met zijn live band ontelbare televisieprogramma’s én concerten heeft opgeluisterd. Een schitterend ballet en het live-orkest maakte de revuevreugde compleet.

WINTERREVUE wordt een nieuwe traditie in de stad

crets

THEATER ELCKERLYC wil innoveren en op korte termijn eigen producties maken die duidelijke sporen nalaten in Antwerpen en in de theatersector. Een nieuwe theatertraditie introduceren is hierbij een grote uitdaging. De WINTERREVUE is een eerste productie van Theater Elckerlyc. Het is de bedoeling dat dit een jaarlijks terugkerende traditie wordt.

TOTAALBELEVENIS IN HET THEATER-ZELFS OP OUDEJAARSAVOND

Men kan ook reserveren voor het culinair arrangement in het Theaterrestaurant voorafgaand aan de WINTERREVUE. Dit wordt verzorgd door Salons Frank De Boeck in de feestzaal van Theater Elckerlyc die voor de gelegenheid werd omgebouwd worden tot een sfeervol restaurant. Op oudejaarsavond zit het restaurant alvast afgeladen vol met revueminnende feestvierders die samen met de cast 2016 bijzonder sfeervol zullen inzetten.

PRAKTISCHE INFORMATIE

WINTERREVUE vanaf 17 december 2015 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theater Elckerlyc.
Regie & concept: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament – Styling: Erik Vernieuwe – Orkest: Eric Melaerts
Met: Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Udo, Slongs Dievanongs en Steven Delaere.
Tickets: www.winterrevue.be – 070/691.002 en ook bij SHERPA – Ticketbalie Media Markt De Keyserlei 58-60
Data: voorstellingen van 17 december 2015 tot en met 10 januari 2016.
Tarieven: voordelige tarieven in 5 categorieën.
VIP Cat. – 42 €
Cat. 1 – 30 €
Cat. 2 – 26 €
Cat 3 – 22 €
Cat 4 – 18 €
Alle prijzen zijn inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten.
Culinair arrangement voor de voorstelling aan de prijs van 59 euro pp.
Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.
Feestelijke voorstelling voor genodigde pers en VIP gasten op zondag 20 december 2015 om 20u00
Bijzonder graag afspraak binnenkort in het theater.