P verschijnt voor het eerst als maandblad

gazetP verschijnt voor het eerst als maandblad, Nieuw! Dikker! Straffer!

Het bekendste mannenmagazine van Vlaanderen ligt vanaf vandaag opnieuw in de winkels. Maar er zijn een paar dingen anders: P-magazine heet voortaan gewoon P en verschijnt maandelijks als glossy blad. Met meer interessante interviews, verrassende reportages en eigenzinnige artikels dan ooit tevoren. Nieuw? Jazeker! Dikker? Jazeker! Straffer? Jawel! Noem het gerust een win-win-winsituatie.

Hoofdredacteur en redactiemeubelstuk Günther van Hassel: “De P is na 18 jaar volwassen geworden. Enfin, toch zo volwassen als een 18-jarige kan zijn. Hij mag met de auto rijden, heeft over alles een mening en hangt af en toe de paljas uit om de aandacht van het andere geslacht te trekken. U kent dat wel. Maar serieus, we hebben de voorbije maanden met een klein ploegje enorm hard gewerkt om én een nieuwe uitgeverij uit de grond te stampen, Mediageuzen, én de P een nieuwe toekomst te bezorgen. Dat liep niet zonder slag of stoot, maar ook niet zonder geweldige lachsalvo’s en P-plezier. Het is plezant geweest om deze P te maken, en ik ben er zeker van dat de lezer het plezant gaat vinden om ons terug te hebben.”

P is een uitgave van Mediageuzen. De nieuwe uitgeverij brengt ook het magazine Culinaire Ambiance uit, voetbalboeken, de beroemde Mannenbijbel 2016 én werkt samen met vooraanstaande clubs als KV Oostende, KV Mechelen en Royal Antwerp Football Club.
Prijs van een P: € 4,95.