Status Quo onder de indruk van de Belgian Quo Band

bqbBelgian Quo Band ken je intussen al wel: één van de meest-succesvolle tribute-acts van het land: optredens in binnen- en buitenland, mocht vorig jaar een vervangingsoptreden doen voor het echte Status Quo, niet verlegen om een stunt… In 2014 deed de band een gooi naar het wereldrecord om met zoveel mogelijk mensen tergelijkertijd luchtgitaar te spelen tijdens hun optreden op het St Baafs-plein van de Gentse Feesten. In september van dit jaar deed de band nog een stunt van formaat: 4 optredens op één dag en dit op 4 verschillende plaatsen in Vlaanderen. We maakten verplaatsingen met een tourbus, limousine en zelfs een helikopter kwam er aan te pas.

Dit is allemaal aan de oren gekomen van de bandleden van Status Quo en ze waren danig onder de indruk dat ze ons hebben uitgenodigd voor een babbel/kennismaking. Via het management kreeg Belgian Quo Band een invitatie om hun grote idolen te ontmoeten tijdens het Status Quo optreden van nu donderdag 26 november in Tilburg (net over de Nederlandse grens). Status Quo zal er die avond optreden in de concertzaal 013, maar wil er ook graag de leden van Belgian Quo Band ontmoeten. Dit is een ongelooflijke droom die werkelijkheid zal worden!

“Vele tribute-bands dromen er van hun idolen te ontmoeten, maar als tribute band zelf een uitnodiging krijgen? Het is weinigen gegeven…. We hadden al eens een poging gedaan om de heren te ontmoeten, maar zonder succes. Nu contacteren ze ons zelf om hen te ontmoeten, hoe crazy kan het gaan????!!!! We zijn al vele jaren fan, hebben al tientallen optredens gezien, al honderden tribute-concerten gegeven voor duizenden mensen en nu krijgen we deze eer om eindelijk onze helden te ontmoeten, op uitnodiging dan nog wel?!” Dat is echt KICKEN! zeggen de bandleden van de Belgian Quo Band.