Sir Tom Jones te gast bij een naakte Jonas Van Geel

jonasSir Tom Jones te gast bij een naakte Jonas Van Geel. Voel de frisse wind langs fjorden, stalagmieten en stalagtieten want Jonas Van Geel gaat op woensdag 28 oktober naakt. Het was een belofte bij 100.000 Facebook-volgers en dat aantal is gehaald. Belofte maakt schuld, Jonas!

Benieuwd hoe de levende legende Sir Tom Jones zal reageren want hij is de eregast van de avond. Hij komt niet alleen vertellen over zijn biografie en de bijhorende plaat maar hij brengt ook zomaar eventjes twee nummers, waaronder de moeder van alle trouwfeestenhits ‘It’s not unusual’.

Kevin Janssens heeft het over zijn glansrol in D’Ardennen. In de prent grijpt hij terug naar zijn eigen roots als een jaren ’90 Johnny en dat mag hij helemaal opnieuw beleven in een Nineties Dance Battle met Marina van dienst: Ella Leyers!

Ella heeft een mysterieuze link met Sir Tom Jones én ze komt vertellen over haar hoofdrol in T.

Marcel Vanthilt tot slot maakte al lang voor Jonas & Van Geel de zotste talkshows voor meerdere zenders en daar zijn bewijzen van. Verder gaat hij terug de baan op met zijn muzikaal project Arbeid Adelt en ook daar is bewijs van: een nieuwe single.

Verder dacht iedereen dat het flauw mopje ‘kijk naar de verborgen boodschap in de reclame’ niet kon blijven duren, maar vorige week zat er écht een boodschap in. Daarom kan Jonas in deze aflevering een splinternieuwe auto weggeven aan een aandachtige kijker aan de hand van een Jonas & Van Geel-quiz.

De volledige afleveringen van Jonas & Van Geel kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

Jonas & Van Geel op woensdag 28 oktober 2015 om 21.10
Jonas Van Geel