Nieuwe Subaru Levorg eindelijk bij garage De Prêtre

P1050057

De nieuwe Subaru levorg is eindelijk aangekomen bij garage De Prêtre in Roeselare. Met de Levorg boort Subaru een nieuw segment aan van sportieve en zeer ruime stationwagons. Dit model mocht pas na zijn optreden in Frankfurt bij de Belgische concessiehouders in de showroom staan. Maar nu is hij volop aanwezig in de toonzalen van de Subaru concessiehouders.

Deze wagen voorstellen hoeft eigenlijk niet meer want dit deden we reeds in een vorig artikel (https://www.belg.be/44753/nieuws/nieuwe-subaru-levorg-voorgesteld-op-unieke-locatie/). De geheel nieuwe Subaru Levorg is in meerdere opzichten een unieke auto. Subaru is erin geslaagd de praktische bruikbaarheid van een stationwagen te combineren met bovengemiddeld goede rijeigenschappen.

Dat, gecombineerd met Subaru’s spreekwoordelijke veiligheid, maakt van de Levorg een unieke auto in zijn klasse. Uiteraard beschikt de Levorg standaard over Symmetrical All-Wheel Drive, Lineartronic-automaat en 1,6 liter turbo-boxermotor. Vanaf oktober staat de Levorg al bij de Belgische concessiehouders voor een prijs vanaf 28.995 euro.

de Levorg, een 4,69 meter lange sportswagon. Met zijn sportieve voorkomen en dito onderstel zal hij vooral automobilisten aanspreken die rijeigenschappen belangrijk vinden. En een rijke uitrusting. Ook bij de Levorg is, zoals bij de overige Subaru modellen, veel aandacht voor veiligheid. Zo heeft elke versie het Advanced Safety Pack dat veiligheid biedt in alle richtingen en onder meer bestaat uit Subaru Rear Vehicle detection (SRVD). Deze voorziening helpt bij het achteruitrijden in moeilijke omstandigheden, bijvoorbeeld wanneer het zicht naar achteren wordt beperkt.

P1050055

Voor vroege beslissers die nu al voor de Levorg kiezen, heeft de Subaru dealer een aantal aantrekkelijke pakketten die het veelzijdige karakter van de Levorg benadrukken. Voor de Levorg-koper die op zoek is naar nog meer sportiviteit is er het STI Pack. Dit aerodynamica-pakket bestaat uit extra carrosseriedelen op de voor-en achterbumper en op de dorpels en vertegenwoordigt een waarde van 2.000 €. Wie de auto nu bestelt, ontvangt dit pakket voor slechts 495 €.

Voor de Levorg-rijder die liever het gebruiksgemak van zijn auto vergroot, is er het Adventure Pack dat bestaat uit dakdragers en een afneembare trekhaak. Dit pakket, met een waarde van 1.500 €, maakt de Levorg nog avontuurlijker en praktischer. Dit pakket wordt zonder meerprijs geleverd tijdens de introductieperiode.

Een derde pakket waarvoor kan geopteerd worden, is het Protection Pack dat bedoeld is voor de Levorg-rijder die ook bescherming van zijn auto belangrijk vindt. Stootstrips op de flanken, rubberen mat in de bagageruimte en parkeersensoren voor- en achter maken deel uit van dit pakket. De waarde van het Protection Pack bedraagt normaal gesproken 1.500 € en wie bestelt voor 1 september 2015 betaalt helemaal niets.
Subaru Levorg Outback
Hebben wij u zinnen geprikkeld? Kom dan zeker kennis maken met deze Nieuwe subaru Levorg en Outback alsook met de andere modellen van Subaru dit weekend op de opendeurdagen van garage De Prêtre, Aardooisesteenweg 319 in Roeselare. Je kan er zelfs terecht voor een proefrit met beide nieuwelingen. Op zaterdag 17 en zondag 18 Oktober wordt je verwacht tussen 10 – 12u en 13 – 18u. U wordt er verwelkomd door het ganse team uiteraard met een hapje en een drankje.
P1050061
meer inlichtingen kan je vinden op www.subaru-depretre.be of www.garage-depretre.be.