K3 – 9 meisjes gaan zeker naar tweede bootcamp-aflevering

k3zoektk3_s1_afl05_pb_043_-_kopie

Slechts 9 meisjes gaan met zekerheid door naar tweede bootcamp-aflevering van K3 Zoekt K3

Dat de eerste bootcamp-aflevering van K3 Zoekt K3 een waar slagveld zou worden, stond in de sterren geschreven. Niet minder dan 11 meisjes moesten immers naar huis vertrekken nog vóór de bootcamp echt kon beginnen. De aflevering op vrijdag 2 oktober 2015 zorgde echter voor een extra verrassing. Na een tweede proef moesten nog eens 6 meiden het onderspit delven en werden slechts 9 kandidaten met zekerheid terug de tourbus van K3 Zoekt K3 opgestuurd.

Deze 9 kandidaten wisten Karen, Kristel, Josje, Gert Verhulst en Miguel Wiels te overtuigen tijdens de laatste opdracht, waarbij ze als volwaardige K3’tjes moesten optreden voor een volle zaal. De jury volgde de prestaties van alle kandidaten stiekem tijdens hun generale repetitie en nam daar een bikkelhard besluit. Marthe, Lisa, Lauren, Klaasje, Laura, Suzan, Nora, Sarah en Keoma verzekerden zichzelf van een plaats op de tourbus én in de tweede bootcamp-aflevering van K3 Zoekt K3. Roschell, Demi, Hanne, Annelore, Jindra en Adrienne pakten hun koffers om naar huis te keren.

k3zoektk3_s1_afl05_pb_042_-_kopie

De eerste bootcamp-aflevering op vrijdag 2 oktober 2015 eindigde echter anders dan verwacht. De twee auto’s die de 6 afvallers naar huis brachten, sloegen elk een andere weg in. “Hoe? Waar is die andere auto nu naartoe?”, liet Demi zich nog ontvallen. Dat het vervolg van de bootcamp op vrijdag 9 oktober 2015 extra spannend wordt, staat nu al vast. Dan krijgen de resterende kandidaten ook workshops van Jacques Vermeire en Louis Talpe, wordt er voor het eerst een wildcard uitgedeeld én weten we welke meiden doorstoten naar de grote liveshows van K3 Zoekt K3.

De volledige afleveringen van K3 Zoekt K3 kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

vtm.be
face book K3 Zoekt K3
Twitter#k3zoektk3