Opnieuw succesvol starterscafe Geraardsbergen

Opnieuw succesvol starterscafé Geraardsbergen!

Geraardsbergen Startersstad organiseerde op 24 september 2015 zijn derde editie van het starterscafé. Tijdens deze avond mocht de stad, naast de gevestigede deelnemers, zes nieuwe startende ondernemers ontvangen. Het ondernemersloket van Zenito gaf een uiteenzetting over het administratief gedeelte om een zaak te starten.

Daarnaast zorgde het netwerkmoment met de expert-ondernemers voor heel wat interessante discussiemomenten. Ook dit starterscafé werd positief geëvalueerd door de nieuwkomers die duidelijk stellen dat een dergelijk netwerkplatform een must is voor startende ondernemers. Ze juichen dergelijke initiatieven toe en hopen dat dit platform zich verder zal ontwikkelen.

Het volgende event van Geraardsbergen Startersstad is het startersmoment op 14 november 2015 waarbij we alle mensen die er aan denken een bedrijvigheid te starten in Geraardsbergen uitnodigen. Op deze zaterdag kan je kennismaken met de verschillende instanties waarmee je in contact komt als je een onderneming zou starten.

Heb je vragen als starter aan de stad of aan het starterscomité dan mag je steeds een mail sturen naar: [email protected] of bellen naar 054 43 20 24.

starterscafe