LSP BAND van Vroeger en Nu ook in Aalst

LSP BAND van Vroeger en Nu ook in Aalst, alles onder een noemer, de LSP BAND on the road again …. de theatertournee, een programma gemaakt op maat van de locatie !

Met de theatertournee “van Vroeger en Nu” treedt de LSP BAND binnenkort op in het cc De Werf in Aalst met 2 unieke concerten. Donderdagnamiddag is er om 15u de matineevoorstelling en vrijdag 9 oktober om 20 u een avondvoorstelling, telkens met andere gastzangers.

LSP BAND “van Vroeger en Nu“

De tijd is er rijp voor: de terugkeer van de LSP BAND, de groep die in de jaren ‘80 en ‘90 Vlaanderen inpalmde met een slimme mix van muzikale hoogstandjes, humor en bekende gasten die bereid waren vanuit hun gewone rol in die van zanger te stappen.

Het was een tijdje stil. Maar de LSP BAND is helemaal terug, met een aangepast concept.

Na de première in het CC De Plomblom te Ninove, in het GC De Muze van Meise en cc Zwaneberg in Heist o/d Berg, werd na de vele positieve reacties beslist om ermee door te gaan. En …… de bal is aan het rollen.

De LSP BAND begeleidt jong en minder jong lokaal talent, aangevuld door BV-artiesten in een muzikale trip down memory lane. Deze formule ‘à la carte’-formule maakt van elk concert een compleet uniek gebeuren!

LOKAAL TALENT
De stad of gemeente promoot via deze formule zijn eigen lokaal talent. Niet alleen de “helden van toen”, maar ook de tussengeneratie en de jonge beloften krijgen in deze formule de kans hun talent te tonen op een groot podium en in professionele omstandigheden.

Via muziekacademies, big bands e.d. kan jong talent ingezet worden in de blazerssectie, in een strijkersensemble of zelfs als koor. Alles kan, alles mag, als het maar swingt!

SPECIAL GUESTS
Uit een kern van bekende Vlamingen, jong en minder jong, worden enkele artiesten gekozen die het concert in stijl ondersteunen.

PAUL MICHIELS, LUCAS VAN DEN EYNDE, TINE EMBRECHTS, GUY SWINNEN, MICH WALSCHAERTS, BRAHIM, ELS DE SCHEPPER, JENNE DECLEIR, JOHN TERRA, NATHALIE MESKENS, JAN DE SMET, EVI HANSEN, PIETER EMBRECHTS, CLARA CLEYMANS, JELLE CLEYMANS, JO LEMAIRE, LILIANE ST. PIERRE, IVAN PECNIK

Deze lijst krijgt nog aanvulling door nieuwe kleppers. Meer BV’s inschakelen kan altijd.

lspband

Reacties op de optredens in Ninove, Meise en Heist-op-den-Berg :
“ de LSP BAND was verrassend ! “
“ Bedankt voor de kippenvelmomenten “
“ Unieke formule “
“ Bedankt, hier heb ik zo lang naar uitgekeken “
“ Het was moeilijk om 3 uur stil te zitten “
“ Wou op het podium mee gaan swingen “
“ Drie generaties overbruggend publiek, proficiat! “
Ben Schokkaert (cultuurverantwoordelijke Ninove) :
“ Een absoluut hoogtepunt in het CC van Ninove “
Vincent Rouffaer (Regisseur Witse, Aspe) :
“ …. God zag dat het goed was, dit wou ik voor geen geld missen “
Paul Govaerts jr (muziekuitgever) :
“ Bedankt, ‘t was 30 jaar geleden dat ik nog heb meegezongen tijdens een optreden “
Jessie De Caluwe (voormalige TV-presentatrice) :
“ De formule werkt nog steeds en is verrassend ook ! “
Guido Van den Hauwe ( oud-medewerker Humo) :
“ Bedankt Firmin, een zeer geslaagde avond, met prima muzikanten en een zeer gevarieerd aanbod “
Patrick De Clus :
“ Het dak eraf gisteren in de Plomblom “