26 kandidaten voor K3 Zoekt K3 naar bootcamp

k3 zoekt k3 foto vtm
26 kandidaten voor K3 Zoekt K3 – Foto VTM

Nog een kleine presentatie van de 26 kandidaten die zich klaar maken voor een stevig K3 Zoekt K3-bootcamp. Miguel Wiels vergezelt Karen, Kristel, Josje en Gert Verhulst in de jury tijdens K3 Zoekt K3

Met 26 zijn ze, de kandidaten die de auditieafleveringen van K3 Zoekt K3 overleefden en dus nog steeds kans maken op een plekje in de nieuwe K3. Zij komen allemaal een flinke stap dichter bij het verwezenlijken van hun grote droom. Vanaf vrijdag 2 oktober 2015 schakelt K3 Zoekt K3 een versnelling hoger. De dames vertrekken immers op bootcamp, waar een team van professionele coaches én de meisjes van K3 hen zullen klaarstomen tot volwaardige K3-leden.

De K3’tjes in spe werden de voorbije weken één voor één goedgekeurd door de strenge, maar rechtvaardige publieksjury van mama’s, papa’s, kinderen en grootouders. Zij hebben er alles aan gedaan om volwaardige opvolgsters te vinden voor Karen, Kristel en Josje. Met het einde van de auditieshows zit de taak van de publieksjury erop. Tijdens de bootcamp zal de lat nóg hoger worden gelegd, want K3-componist Miguel Wiels komt juryleden Karen, Kristel, Josje en Gert Verhulst versterken. “Ik ga echt heel objectief en vooral vanuit mijn standpunt als componist, producer en muzikant proberen mijn steentje bij te dragen om de juiste keuze te maken”, kondigt Miguel alvast aan.

In de bootcamp zullen de kandidaten tijdens pittige workshops van gerenommeerde coaches moeten aantonen dat ze K3-waardig zijn. Ze worden door experten in hun vakgebied ondergedompeld in een reeks intensieve masterclasses op gebied van zang, dans, dictie en acteren. De dames kunnen maar beter hun beste beentje voorzetten, want in de bootcamp wordt bepaald wie uiteindelijk doorstoot naar de grote liveshows én dus nog kans maakt op één van die drie felbegeerde plekjes. Dat het een bootcamp boordevol verrassingen wordt, staat vast. Voor maar liefst 11 kandidaten stopt het avontuur immers al na een eerste opdracht.

Deze 26 kandidaten worden vanaf vrijdag 2 oktober 2015 ondergedompeld in het K3-bad.

VLAAMSE KANDIDATEN

vtm1

v.l.n.r.: Laura Aussems (25 – Voerstreek), Jasmine Vermassen (24 – Lede),
Hanne Verbruggen (21 – Mechelen), Nora Gharib (21 – Antwerpen)

vtm2

v.l.n.r.: Lauren De Ruyck (20 – Gent), Sarah Bossuwé (23 – Gent),
Marthe De Pillecyn (19 – Kontich), Annelore Haesevoets (20 – Wijer)

vtm3

v.l.n.r.: Roschell De Strooper (22 – Gent),
Liesbet Hermans (24 – Lebbeke), Laura Pillin (22 – Rijkervorsel)

NEDERLANDSE KANDIDATEN

vtm4

v.l.n.r.: Liselot Hofman (20 – Utrecht), Klaasje Meijer (20 – ’s Gravezande & Amsterdam),
Elise Van Der Willik (24 – Groningen), Lisa Michels (24 – Amsterdam)

vtm5
v.l.n.r.: Jantien Euwe (28 – Weesp), Danique Van Roosmalen (27 – Schijndel),
Silke Van Niel (21 – Budel), Pippi-Lotte Maessens (19 – Naarden)
vtm6
v.l.n.r.: Anouk De Pater (25 – Amsterdam), Adriënne Van Der Veen (23 – Ede),
Suzan De Reus (21 – Zuidschermen), Cailin Van Loon (21 – Tilburg)

vtm7

v.l.n.r.: Jindra Van Schaijk (22 – Amsterdam), Demi Matenahoru (21 – Amsterdam), Keoma Aidhen (22 – Assen)

vtm.be                            K3 Zoekt K3                              #k3zoektk3

De volledige afleveringen van K3 Zoekt K3 kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.