Heldergem – LDC Rustnbeetje viert 1ste verjaardag

hocHeldergem – LDC Rustnbeetje viert 1ste verjaardag

Een jaar geleden opende het Lokaal Dienstencentrum Rustnbeetje zijn deuren in het HOC De Fransman te Heldergem. Deze verjaardag wordt op dinsdag 15 september feestelijk gevierd met een dansnamiddag vanaf 13u30.

Het centrum is bedoeld voor senioren die zich niet willen opsluiten in hun eigen kleine kring maar zoveel mogelijk actief en onder de mensen willen komen. Het LDC draait volop dankzij de inzet van een sterke ploeg vrijwilligers.

bollenIntussen kent het centrum een schare trouwe bezoekers, vooral de warme maaltijden op dinsdag en donderdag (6€), de petanquewedstrijdjes, de crea- en kaartnamiddagen, de wandelingen en het breicafé kennen veel succes. Ieder donderdagvoormiddag staan ook twee vrijwilligers klaar in het computercafé om vragen rond en over pc, laptop of smartphone op te lossen.

Het programma voor de volledige maand staat telkens uitvoerig vermeld in het gemeentelijk infoblad. Veel activiteiten zijn gratis, voor andere wordt een kleine bijdrage gevraagd. Inschrijven voor alle activiteiten kan via het telefoonnummer 053/78 15 49, gsm 0471350196 of e-mal naar [email protected]