Antwaarps festival

grauwNa het succes van voorgaande jaren organiseert de stichting GraauwRock dit jaar wederom het Antwaarps festival te Graauw.

De vorig jaar gekozen opzet van twee verschillende avonden bleek erg succesvol. Dus zal op vrijdag 30 oktober de feesttent op de voetbalvelden van de vv Graauw in het teken staan van de Antwerpse volksmuziek. Deze avond is dan ook omgedoopt naar Antwaarps festival. De muzikale omlijsting zal grotendeels geschieden door het Antwerps fenomeen, de groep Katastroof. De groep werd in 1977 in Antwerpen opgericht. De intentie was om een eenmalig optreden te geven maar de band bleef bestaan. Hun bekendste nummers zijn: Ikkekannekik (a schaamhaar zien), Zuipen, Met Wijven Niks As Last en De Paterkesdans etc. De leden zingen in het Antwaarps.

Hun repertoire bestaat uit drinkliederen, protestsongs tegen de kerk en religies in het algemeen, commentaar op de politiek en maatschappelijke fenomenen, vrouwen, seks, enz. Hun teksten zijn humoristisch, sarcastisch en niet zelden gewaagd De pauzes worden gevuld door DJ Eric. De zaterdag blijft in het teken staan van het Oktoberfest waarover later meer info.

Kaarten in de voorverkoop € 7,50 en aan de kassa € 10,- via de bekende voorverkoopadressen en de website. Ook verenigingen kunnen zich vooraf inschrijven en kunnen € 2,50 korting/ticket krijgen op de entreekaart. Groepsbestelling voor 15 oktober as. Er is tevens reservering mogelijk voor tafels.
Tent open vanaf 20.00 uur
Combitickets voor vrijdag en zaterdag in de voorverkoop € 15,- en aan de kassa € 17,50

Voor kaarten en info zie ook www.oktoberfestgraauw.nl