Aalst – Dodelijk verkeersongeval met vluchtmisdrijf

kwaleEven voor de middag werd ter hoogte van het Gouden Mondje in de Kwalestraat in Nieuwerkerken een vrouw met kind aangereden op het voetpad, hierbij werden ze zeker 20 meter weggecatapulteerd.

Moeder en dochtertje van (3) waren op weg naar een feestje van 90 jarig familielid in de voorgenoemde feestzaal. De bestuurder reed gewoon door en pleegde vluchtmisdrijf! De politie is aanwezig voor vaststellingen. Moeder en kind werden zwaar gewond afgevoerd naar ASZ Aalst. “Dankzij de verklaring van getuigen, die een beschrijving konden geven van de bestuurder, en die een deel van de nummerplaat konden noteren, kon de vermoedelijke dader kort na de feiten worden aangetroffen”, zegt persmagistrate Caroline Jonckers.

(Het aangereden kind zal het hoogstwaarschijnlijk niet halen ondanks voortdurende reanimatie ter plaatse) Op dit ogenblik doet het het parket de nodige vaststellingen, dus er zullen vermoedelijk dodelijke slachtoffers zijn!

De 19-jarige man zou afkomstig zijn uit Haaltert en legde een positieve ademtest af. Zijn voertuig is in beslag genomen en hij werd op bevel van het parket gearresteerd.

Update, het kind is overleden en de mama vecht nog steeds voor haar leven.