Aalst sluit de zomervakantie af met Pleinfeest

aalstAalst sluit de zomervakantie af met Pleinfeest

Om de grote vakantie met een knal af te sluiten organiseert de Jeugddienst van Aalst op woensdag 26 augustus het ‘Grote Pleinfeest’. Van 14 tot 17 uur is het stadspark van Aalst nog meer dan anders het terrein van spelende kinderen.

Deze zomer was er veel te beleven voor kinderen en jongeren in Aalst, en daarom wil de Jeugddienst met al deze enthousiaste deelnemers de zomermaanden in stijl afsluiten.

Iedereen is welkom in het stadspark, waar dit jaar ook de speelinfrastructuur werd vernieuwd. Kinderen tussen 3 en 15 jaar krijgen nog eens de kans buiten te spelen met vriendjes uit de buurt, het speelplein of van de Buurtwild/t-activiteiten, vooraleer het nieuwe schooljaar van start gaat.

Er komen springkastelen, lasershoot, een go-cartparcour, een voetbalkooi en zoveel meer.

Wie tijdens de zomer UiTpunten heeft gespaard, kan deze bovendien omruilen voor leuk sporten spelmateriaal! Zo kan er ook na de zomer verder gespeeld worden.
Deelname aan het Grote Pleinfeest is gratis, en er hoeft ook niet ingeschreven te worden. De Jeugddienst wacht jullie op vanaf 14 uur in het stadspark. Er kan ook meegegaan worden met de buurtanimatoren, zij vertrekken om 13.30 uur aan ontmoetingshuis de Brug, het Volksplein, Parktuin Schelfhout en Park De Blieck, om samen te voet naar het park te gaan.