...

Total Belgium wil waarschuwen voor oplichters

Total Belgium wil haar klanten waarschuwen voor oplichtersTotal Belgium wil haar klanten waarschuwen voor oplichters

Total Belgium wil haar klanten waarschuwen voor oplichters die in naam van ons bedrijf frauduleuze e-mails versturen. Deze e-mails bevatten een aanlokkelijk aanbod waarbij bedragen kunnen oplopen tot waardebons van 850€. Wij willen onze klanten aansporen om op dergelijke e-mails niet te antwoorden en online klacht in te dienen via de website van FOD Economie.

In uw mailbox krijgt u de indruk dat het document verstuurd is door Total, maar dit is een valstrik. Deze e-mail werd verstuurd door zwendelaars, niet door Total.

Een cadeaubon winnen van 850 euro.
De oplichters doen geloven dat een cadeaubon te winnen valt, waarvan het bedrag kan oplopen tot 850 euro. Om hiervoor in aanmerking te komen moet u antwoorden op drie vragen en vervolgens wordt u gevraagd het nummer 0900… te bellen. Wanneer u belt naar dit nummer betaalt u 18€/minuut.

“Wij adviseren iedereen die een e-mail ontvangt die gerelateerd kan worden aan ons bedrijf om het e-mailadres van de verzender grondig te controleren. Indien u een offerte ontvangt waar de naam Total, ons logo of een afbeelding die verwijst naar een van de activiteiten van Total in voorkomt, gelieve na te kijken of het e-mailadres van de verzender de vorm email@campaigns.total.be heeft. Wanneer dit niet het geval is heeft u te maken met oplichterij en raden wij u aan deze e-mail te vernietigen alsook online klacht in te dienen op de website van FOD Economie” dixit de woordvoerder van Total, Pascal de Crem.

Total Belgium heeft alle noodzakelijke stappen ondernomen om een einde te maken aan deze zwendel, waarvan zij helaas niet het enige slachtoffer is: het blijkt dat ook andere bedrijven zich in deze situatie bevinden.

Meer tips goedkoop tanken … surf naar Goedkooptanken.eu