Nieuwe Subaru Levorg voorgesteld op unieke locatie

De unieke locatie voor de voorstelling van de nieuwe Subaru Levorg werd weken angstvallig stil gehouden door de mensen van garage Deprêtre. Alle genodigden hadden namelijk via mail moeten inschrijven om deze première te kunnen meemaken. Pas een paar dagen voor het evenement werd de locatie onthuld aan de mensen die zich hadden ingeschreven.

Als locatie werd gekozen voor de wielerpiste Odiel De Fraeye, te Rumbeke, als je het ons vraagt schitterend gekozen voor dergelijk evenement. Ongeveer een honderdtal genodigden zakten af naar de wielerpiste van de man die ooit als eerste Belg (1912) de Ronde van Frankrijk won. En dat allemaal om de avant-avant première van de nieuwe Subaru Levorg mee te maken.

subaru
Omstreeks 18.20u nam zaakvoerder Johan het woord en heette de genodigden die naar het gebeuren kwamen welkom alsook dankte hij de mensen van de directie Subaru België. Speciaal omdat deze voorstelling de tweede was binnen Europa en deze eer hem te beurt viel, eerder was het Nederland die met deze primeur ging lopen. Hij had het in zijn openingstoespraak ook over de sportieve uitstraling van de Subarumodellen een unieke combinatie met deze wielerpiste.

En toen was het moment van de onthulling aangebroken, de missen van dienst waren (bij gebrek aan andere) Nick Coussaert en Renny Verholle die zich schitterend kweten van hun taak en met flair de wagen onthulden. Na de vele ooo’s en aaa’s van het publiek konden ze eindelijk van kortbij kennis maken met de nieuwe Levorg.
subaru2
Het moet gezegd de wagen oogt sportief, de zijkant doet ons denken aan een familiewagen terwijl de achterkant voldoende beenruimte biedt, daarbij nog uitgerust is met een ruime kofferruimte met grote klep, voeg daar nog de boxermoter en de vierwielaandrijving aan toe en je hebt een wagen met vele mogelijkheden.

Levorg is een combinatie van Legacy, revolution en touring”. De Levorg staat model voor Subaru’s geschiedenis van praktische en veilige wagens en kan tegelijkertijd gezien worden als pionier van nieuwe en sportieve Subaru’s. De Levorg combineert een modern en stijlvol design met sportieve rij-eigenschappen. Uiteraard houdt Subaru ook bij de Levorg vast aan een aantal kernwaarden zoals de standaard permanente voorwielaandrijving, boxermotor en automatische line-artronic CVT- transmissie.

Na de onthulling konden de genodigden zich ook te goed doen aan de sushibar. De combinatie daarvan is ook niet ver te zoeken Subaru ( Japans automerk), Sushi (traditioneel Japans gerecht). Zoals steeds hadden de thuisblijvers ongelijk. Hebt u deze première gemist? Geen nood want op 25, 26 en 27 September kan u terecht op de opendeurdagen van garage Deprêtre waar je buiten de nieuwe Levorg kan kennismaken met de verschillende andere Subarumodellen.

Wenst u meer te weten over de nieuwe Subaru Levorg of andere modellen? Dan kan u steeds terecht bij garage deprêtre, Aardooisesteenweg 319 in 8800 Roeselare tel: 051/ 24.80.70 of op www.garage-depretre.be. Het ganse team heet u van harte welkom en staat garant voor vriendelijkheid, service en tevredenheid. Wij zullen er zijn, u toch ook?

subaru3
(Het Deprêtre team)