Mechelse doet mee aan Miss Supermodel Belgium 2015

Chiara WickmayerMechelse doet mee aan Miss Supermodel Belgium 2015.

Chiara Wickmayer is de enige Mechelse finaliste van Miss Supermodel Belgium 2015. Dit is niet de eerste keer dat ze meedoet aan een verkiezing want zo is het ook leuker om in contact te komen met fotografen en andere modellen.

Tijdens de verkiezing die loopt t.e.m. 30 oktober, staan er verschillende evenementen op de planning, waaronder ; Fotoshoots , de reis naar Turkije , workshops en natuurlijk ook de dans trainingen niet vergeten waardoor we op het einde van dit avontuur een spetterende show zullen neerzetten.

De Finale show zal doorgaan op 30 oktober te Bredene. De avond voordien mogen alle finalisten dankzij de organisatie van donderdag 29 op vrijdag 30 oktober, genieten van een verblijf met ontbijt bij het mooie Europa Hotel te Bredene welke vlakbij het Staf Versluyscentrum is gelegen!

Tickets voor de finaleshow zijn te verkrijgen vanaf juli.

Elke finaliste doet individueel activiteiten, zoals Chiara Wickmayer er al een paar fotoshoots heeft opzitten voor haar sponsor “kapsalon Parels” in Hofstade. Verder voert ze promotie op verschillende activiteiten/ evenementen zoals op Fiesta Europa te mechelen, parkpop, enz..

Het steunen van een goede doel is ook iets waar ze me mee bezig is. Op 22 mei verkocht ze zelfgemaakte Cupcakes ten voordele van VZW Zorgboerderij Huppeldepup. https://www.facebook.com/events/1627838767430876/

Al deze activiteiten i.v.m. mijn deelname aan deze missverkiezing zijn te volgen op haar finaliste pagina op Facebook. Het zou leuk zijn moest iedereen deze pagina even willen liken & delen! – https://www.facebook.com/Chiarawickmayerfinalistemisssupermodel?fref=ts

Ook op http://www.missitems.be kan je binnenkort stemmen op Chiara Wickmayer via de Poll. Dus stem voor Nummer 6 ; Chiara Wickmayer.

Voor andere info i.v.m. deze verkiezing kan je altijd terecht op de officiële website… www.misssupermodelbelgium.be