Première Subaru Levorg

MAAK KENNIS MET
DE NIEUWE SUBARU LEVORG.

UITNODIGING AVANT-AVANT PREMIERE
6 augustus // 17.00 – 21.00 uur

Op donderdag 6 augustus 2015 nodigen wij u graag uit met een hapje en drankje voor onze zeer bijzondere primeur. Wij hebben deze dag, exclusief uit Japan, één van de eerste Subaru Levorgs van Europa op een geheime locatie staan. Dit is uniek omdat deze sportieve, ruime en uiterst veilige Tourer in Europa nog niet is geïntroduceerd .

Speciaal voor u organiseren wij een avant-avant premiere. Graag laten wij u uitgebreid kennismaken met de veelzijdigheid van de nieuwe Levorg met o.a. permanente vierwielaandrijving, Lineartronic CVT i.c.m. 1.6 BOXER Turbo motor.

Daarnaast informeren wij u ook over de speciale pre-sales aanbiedingen met een voordeel van 1.500 euro. Wij hopen dat u van deze bijzondere gelegenheid gebruik maakt om als eerste kennis te maken met de nieuwe Subaru Levorg.

Wij vragen u vriendelijk om uw komst vooraf kenbaar te maken. Ga hiervoor naar www.subaru-depretre.be/ontdekking-levorg of bel ons op 051 24 80 70.
Let op, voor deze avant-avant premiere zijn de plaatsen beperkt! Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsmail voor uw komst met vermelding van de geheime locatie.

Hopend u te mogen verwelkomen,
Met vriendelijke groeten,
Johan & Nick