Top-festival voor personen met een beperking

de bolsterA SPECIAL DAY IN HET PARK. Naar aanleiding van de 20st editie Feest in het Park en onder het motto Give some very special people a very special time organiseert Feest in het Park op woensdag 12 augustus een top-festival voor personen met een beperking. A Special Day in het Park is een nieuw, betaalbaar en heel toegankelijk muziekfestival met animatie dat zich volledig richt op de doelgroep van mensen met een beperking en hun begeleiders. Vanuit de expertise met deze doelgroep helpt vzw De Bolster, samen met vzw Heuvelheem en vzw tweb, graag mee aan de ondersteuning van dit initiatief. En dit allemaal om de bezoekers een unieke festivalervaring aan te kunnen bieden.

Toen Willy Naessens hoorde van A Special Day in het Park was hij het project direct zeer genegen en bood zich spontaan aan als hoofdsponsor. Dank zij die steun kon de organisatie volgende groepen strikken: Urbanus & De Fanfaar – Tourist LEMC – Janez Detd – Flip Kowlier – Gabriel Rios – Admiral Freebee – Arsenal. A Special Day in het Park is echter niet enkel muziek. Ook aan de randanimatie wordt veel aandacht besteed. Op het terrein zal iedereen gratis kunnen genieten van de Autoscooter, de Spin, de Fotostudio, het Schoonheidssalon, de Wensmuur, de Kringwinkel, … en nog veel meer.

A Special Day in het Park gaat door op woensdag 12 augustus 2015 in de omgeving van het Donkmeer te Oudenaarde vanaf 10u.

Tickets kosten 20 euro. A Special Day in het Park wil een festival zijn puur op maat van zijn doelgroep. Enkel in een voorziening of thuis wonende mensen met een beperking – en hun begeleiders – kunnen tickets kopen. Tickets zijn enkel te koop voor mensen met een beperking en hun begeleiders via: http://www.a-special-day.be/tickets.