...

BASE lanceert cMusi, een streaming service

muziekcdBASE lanceert cMusic: streaming service voor horeca, winkelketens en de wachtzaal bij de dokter

BASE lanceert cMusic, een nieuwe oplossing in zijn portefeuille van professionele toepassingen. cMusic is de perfecte streaming-oplossing voor kleine –en middelgrote ondernemingen met openbare ruimtes zoals boetiekhotels, restaurants en kleinhandelszaken. De oplossing biedt een topselectie van muziek van meer dan 24.000 artiesten. SABAM-rechten zijn inbegrepen.

Een kwalitatief netwerk, de beste klantervaring, scherpe prijzen en de perfecte mobiele oplossingen die het dagelijkse werk zo veel gemakkelijker maken, dat is waar BASE voor staat. Het voorbije jaar lanceerde BASE verschillende oplossingen om deze strategie te ondersteunen en om het leven van zijn klanten mobieler en efficiënter te maken.

Een van de toegevoegde waarden die een mobiele oplossing kan ondersteunen, is eenvoudige toegang tot bestanden. Altijd en overal, en op elk toestel. En als we het hebben over bestanden, denken we onmiddellijk aan muziek.

Sinds 2012 biedt BASE aan zijn klanten Spotify aan tegen een exclusieve prijs. Spotify is de leider op het vlak van streaming muziek voor privégebruik waardoor klanten thuis, op de trein, tijdens het sporten,… hun favoriete muziek kunnen beluisteren.

BASE vervolledigt zijn aanbod nu door cMusic te lanceren voor commercieel gebruik: een nieuwe en specifieke oplossing voor kleine –en middelgrote ondernemingen en thuiskantoren, en meer bepaald hotels, bars & restaurants, kleinhandelszaken en winkelketens, de wachtzaal van dokters, …

EXCLUSIEVE AANBIEDING IN BELGIË
Bent u dokter? Runt u een restaurant? Of hebt u uw eigen kleinhandelszaak? Dankzij cMusic kunt u op een eenvoudige manier en tegen een betaalbare prijs muziek spelen in uw openbare ruimtes.

Voor slechts €12,50/maand (aangerekend via de gsm-factuur) biedt cMusic 3 verschillende ‘streaming’ muziekkanalen aan. U kunt kiezen tussen ‘lounge’, ‘pop’ of ‘chart’ muziek naargelang de sfeer die u wilt creëren in uw bedrijf.

Al de muziek is manueel geselecteerd uit een globale selectie van opkomende artiesten (24.000 in totaal). Met een cMusic abonnement geeft u deze muzikanten een duwtje in de rug. Nog een voordeel: al de muziek is SABAM-vrij. Dit betekent dat SABAM licenties niet langer betaald moeten worden.

cMusic is in België uitsluitend beschikbaar voor BASE-klanten. In het buitenland heeft een gelijkaardige dienst al vele ondernemers kunnen overtuigen zoals franchises van sandwichbar S ubway (in Nederland), IKEA, 7-Eleven supermarkten en Shell benzinestations in Zweden.

Voor een demo en meer info surft u naar de website van BASE.