...

Spetterend zomerfeest in Heldergem

carmen desleeRUSTNBEETJE FEESTEND DE ZOMER IN – Spetterend zomerfeest in Heldergem

Om de zomer feestelijk in te luiden en passend afscheid te nemen voor de zomerstop, geeft lokaal dienstencentrum Rustnbeetje in Heldergem een spetterend zomerfeest op donderdag 25 juni. Om 14 uur treedt Carmen Deslee op en aansluitend zijn alle buurtbewoners welkom voor een uitgebreid aperitiefmoment.

Carmen Deslee brengt op het zomerfeest van dienstencentrum Rustnbeetje een liedjesmozaïek, een programma met verschillende genres en stijlen dat door iedereen zal worden gesmaakt. Carmen Deslee heeft jarenlang ervaring met zingen en optreden. Ze volgde een zangopleiding aan het conservatorium van Kortrijk en kaapte gedurende haar carrière al verschillende prijzen weg waaronder de cultuurprijs van het visserslied in Knokke-Heist en de publieksprijs op de René Declercqwedstrijd. Carmen is een getalenteerde entertainer die het publiek graag uit de bol laat gaan tijdens haar optredens en een repertoire brengt waarop iederen kan meezingen, meedansen of wegdromen. Ambiance verzekerd!

Na het optreden, vanaf 16 uur, zet het lokaal dienstencentrum de deuren wijd open voor alle buurtbewoners. Dit inloop- en kennismakingsmoment met hapjes en verse sangria is bedoeld om de schoolgaande en werkende buren de kans te geven om eens binnen te springen. Ook de kinderen zijn welkom, die kunnen zich uitleven in het speeltuintje terwijl de ouders gezellig met de buren keuvelen.

Na bijna 1 jaar aanwezigheid in het Heldergems ontmoetingscentrum (HOC) De Fransman heeft lokaal dienstencentrum Rustnbeetje inmiddels een ruim aanbod aan activiteiten ontwikkeld, voornamelijk voor de 55-plussers. Naast het basisprogramma met maandelijks terugkerende activiteiten biedt Rustnbeetje elke maand ook de keuze uit interessante workshops, filmvoorstellingen, infonamiddagen, proefsessies enz. Het progamma is terug te vinden in het gemeentelijk infoblad, op www.haaltert.be/rustnbeetje en natuurlijk ter plaatse.