Exclusieve wandeltocht bij volle maan in Mons

think pinkIn de nacht van 29 op 30 augustus is Mons gaststad voor Walk to the Moon: een exclusieve wandeltocht bij volle maan. Think-Pink organiseert de tocht om de strijd tegen borstkanker in de kijker te plaatsen. 150 wandelaars zullen 21 of 42 km afleggen bij volle maan. Walk to the Moon start en eindigt op de Markt van Mons, de Europese Culturele Hoofdstad van 2015.

Think-Pink wil met Walk to the Moon opnieuw de aandacht vestigen op borstkanker en borstkankerscreening. 150 mensen of ‘300 voeten’ stappen bij volle maan en laten zich hiervoor sponsoren via fondsenwerving. De tocht start op 29 augustus om 20u37 stipt. Op dat tijdstip is – bij helder weer – de volle maan te zien. Voor de gelegenheid wordt een aantal gebouwen, zoals het historische stadhuis van Mons, roze aangekleed.

Walk to the Moon wordt een exclusief, kleurrijk en spectaculair nachtevenement, ten voordele van de nationale borstkankercampagne. Deelnemers kunnen tijdens de tocht geregeld de batterijen opladen aan verschillende checkpoints. Bij aankomst wacht elke wandelaar een deugddoende massage en een stevig ontbijt.

Walk to the Moon van Think-Pink is één van de meer dan 300 evenementen die de komende maanden de Europese Culturele Hoofdstad aandoen. Deelnemen is gratis. Wandelaars moeten zich wel via www.walkforthink-pink.be registreren en minstens € 250 euro inzamelen voor de nationale borstkankercampagne.

Info en inschrijvingen “Walk to the Moon”: www.walkforthink-pink.be of 0477 82 70 31