19 juni is poetsvrouwendag

vlam19 juni is poetsvrouwendag

Op vrijdag 19 juni toveren we een dankbare glimlach op het gezicht van het poetspersoneel met een mooi boeket. Zoveel inzet en zorg voor een propere omgeving verdient een eigen feestdag met een mooie attentie! We maken dankbaar gebruik van poetspersoneel om onze werkomgeving en ons eigen huis opgeruimd en netjes te houden. Het takenlijstje is vaak erg uitgebreid en de beschikbare tijd krap bemeten. En met vaste regelmaat dient alles weer opnieuw te gebeuren want stof, vuile voeten en plakkerige vingers gooien telkens opnieuw roet in het eten. Het poetspersoneel gelooft in zijn missie om elke keer weer te zorgen voor orde en properheid en zijn werkterrein territorium spic & span achter te laten. “Maar verdient zo’n volhardendheid geen pluim?” zegt de woordvoerder van VLAM

Natuurlijk wel! Op 19 juni vieren we poetsvrouwendag. Het poetspersoneel vergeet even poetsdoek, stofzuiger en dweil en focust even niet op stofwolken en spinnenwebben maar geniet van een moment van aandacht en dankbaarheid voor al het gepresteerde werk.

En hoe breng je die dankbare gevoelens beter over dan met een boeket bloemen ? Bloemen raken je recht in het hart en brengen je boodschap heel goed over.

VLAM brengt poetsvrouwendag onder de aandacht a.d.h.v. een poster op de bloemenverkooppunten en digitaal materiaal.

Download documenten