Extra (laatste) 150 tickets voor Helene Fischer

Helene Fischer
Aanstaande donderdag 28 mei komt Helene Fischer – de grootste Duitstalige artieste van het moment – naar de Ethias Arena in Hasselt met haar Farbenspiel Live stadiontournee. Voor wie de voorbije dagen nog vruchteloos opzoek was naar tickets, is er finaal goed nieuws, want concertorganisator Benelive Entertainment laat weten dat er nog 150 extra tickets beschikbaar zijn. Snel zijn is wel de boodschap, want het zijn de allerlaatste!!

Het gaat keihard voor Helene Fischer, het beste muzikale exportproduct dat Duitsland rijk is. Niet alleen in eigen land verpulvert ze alle records en verzamelt ze de ene muziekprijs na de andere, ook het buitenland loopt storm voor de blonde muzikale oppergodin. Nu dinsdag 26 mei, start Fischer met haar Farbenspiel Live stadiontournee in het Duitse Düsseldorf. In totaal telt deze tour 24 concerten met als 2de stop, het concert van aanstaande donderdag 28 mei in de Ethias Arena in Hasselt. “Het loopt storm voor Helene Fischer. Was haar eerste doortocht in oktober 2012 al een succesverhaal, dan is haar 2de concert aanstaande donderdag vooral één grote zegetocht en een weergaloos succes. De voorbije dagen hebben we heel wat mensen moeten teleurstellen, omdat quasi alle tickets uitverkocht zijn. Maar we hebben voor snelle beslissers nog goed nieuws, want bij het intekenen van de productie vanmorgen, zijn er nog 150 extra tickets beschikbaar gemaakt. Dat zijn voor alle duidelijkheid echt de allerlaatste tickets. Daarna houdt het op en is het uitverkocht”, laat concertorganisator Kris Bloemen van Benelive Entertainment optekenen.

De populariteit van Helene Fischer blijft inmiddels alle verwachtingen overtreffen. In Duitsland is haar recente album ‘Farbenspiel’ al twee jaar op rij uitgeroepen tot het best verkochte album, wat zich vertaalt in veelvouden van goud, platina en diamant. In quasi alle Duitstalige landen is Helene Fischer, met een straatlengte voorsprong, de populairste artieste van haar generatie. Qua stembereik kan Fischer moeiteloos wedijveren met zangeressen als Celine Dion, Mariah Carey of Whitney Houston. Kijken we naar haar shows en stadionconcerten, dan moeten we zeggen dat ze ook daar op een eenzame hoogte staat en dat ze de P!nk’s, Rihanna’s en Lady Gaga’s zowaar het nakijken geeft. Voor velen staat Helene Fischer symbool voor muzikale perfectie en voor een stuk klopt dat ook, want de zangeres gaat ook steeds voor het beste. Fischer blijft altijd alert en zoekt telkens weer naar vernieuwing. Een mooi voorbeeld daarvan is haar grootste hit ‘Atemlos durch die Nacht’, een popdance nummer dat inmiddels goed is voor meer dan 11,5 miljoen views op Youtube. Ook tijdens haar Farbenspiel Live Stadiontournee, zorgt Fischer voor nieuwe elementen. Zo maken Daniel en Caro van de Duitse electropopband Glasperlenspiel hun opwachting tijdens de concerten. De Belgische fans van Fischer – waarbij overigens de Vlamingen in de meerderheid zijn – kijken al sinds meer dan anderhalf jaar uit naar haar komst. Dat de populariteit van Helene Fischer ook bij ons stijgt naar een hoogtepunt, bewijzen de sterke resultaten in de hitlijsten én de media, die inmiddels de ravissante Fischer in het vizier hebben en meer dan ooit berichten over haar.

Helene Fischer App
Aan de vooravond van de start van de Farbenspiel Live stadiontournee worden de fans extra verwend met een gratis mobiele Helene Fischer App, die zowel via Apple als Google (Android) beschikbaar is. “De App is zeker aan te bevelen voor de mensen die aanstaande donderdag naar het concert komen in de Ethias Arena in Hasselt. Naast een speciaal concertlampje en een voortdurend actuele live newsfeed, kan je er een bijzondere concertfoto mee maken én gebruikers maken bovendien kans op een backstage ontmoeting en selfie met Helene Fischer”, laat Helene’s entourage weten. Ze voegen er nog aan toe dat ook na de concerttour de App gebruikt en voortdurend geactualiseerd zal worden met nieuwe informatie.

Helene Fischer, Farbenspiel Live – Die Tournee 2015 op donderdag 28 mei in de Ethias Arena in Hasselt. De allerlaatste 150 tickets (goede plaatsen) kan je bestellen via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).