Opening hondenlosloopweide Sint Elisabethwijk

hondenneusOpening hondenlosloopweide Lazaretstraat (Sint-Elisabeth) Aalst. Hondeneigenaars kunnen hun dier vanaf nu ook in de Sint-Elisabethwijk te Aalst laten ravotten.

Op 22 mei wordt de hondenlosloopweide in de Lazaretstraat om 20 uur officieel geopend. Schepen Ann Van de Steen verwelkomt alle hondeneigenaars uit de buurt. De hondenbrigade van de Lokale Politie geeft een demonstratie en na afloop is er voor iedereen een hapje en een drankje.

Voorafgaand aan de opening van de losloopweide doet de gemeenschapswacht van de wijk Kern Rechteroever een sensibiliseringsactie rond hondenpoep.

Hondeneigenaars worden in kaart gebracht en erop gewezen dat hondenpoep achterlaten op het openbaar domein niet kan. Ze krijgen een dispenser met hondenpoepzakjes, die in elke openbare vuilnisbak kunnen gegooid worden. Ook op de hondenlosloopweide zal een vuilnisbakje beschikbaar zijn.

Heb je een nieuwe hond of overweeg je een hond te nemen? Dan zoek je ongetwijfeld nog een naam voor je nieuwe beste vriend! Op dierennamen kan je snel en gemakkelijk hondennamen vinden.