Dilbeek gaat resoluut voor langste erehaag

dilbeekOp donderdag 14 mei ontvangt Dilbeek de fietsers van de ‘1000 km van Kom op Tegen Kanker’. Een groep enthousiaste vrijwilligers zorgt er samen met de gemeente voor dat het een fantastisch maar ook emotioneel evenement wordt met een pak optredens en animatie. Hoogtepunt wordt de langste erehaag die de ploegen verwelkomt.

De animatie begint al om 10 uur op het podium van het patattenveld met een optreden van de Fanfare Sint-Pieter Itterbeek gevolgd door de drumklanken van Tawmure Taiko en djembé Wa Daiko. Vanaf 11.20 uur speelt Pieter Embrechts de pannen van het dak op het gemeenteplein, hierna neemt Borokov iedereen mee naar de Baron De Vironlaan om met z’n allen samen een schitterende langste Erehaag te vormen voor de fietsers die 1000 km fietsen voor Kom op tegen kanker.

Die dag kunnen we met zijn allen tonen dat Dilbeek solidair is met de mensen die geconfronteerd worden met kanker! Om 11.30 uur wordt een erehaag gevormd met zoveel mogelijk mensen om de 600 fietsploegen van de 1000km te verwelkomen in Dilbeek.

Elke deelnemer/toeschouwer die in de langste Erehaag staat wordt verrast met een optreden van Borokov, Cirque-o-drome, en … met een mooie fietsbel! Voor alle toeschouwers en voor de fietsers wordt er omstreeks 12.30 uur een huldemoment georganiseerd voor het gemeentehuis.

Vanaf 12.45 uur gaan we weer van start op het patattenveld, met optredens van de Vetsband en de Fortunate Few om omstreeks 15 uur af te sluiten met een grote ballonnenwedstrijd!
Verder wordt er vanaf 10 uur randanimatie voorzien in de vorm van een doolhof, gekke fietsen, ballonnenclown, sprookjesdame, een stand van de brandweer, conditiemeting, …

Vrijwilligers (stewards, begeleiding animatie, opbouw, afbraak, bediening, …) die op 14 mei een handje willen toesteken zijn zeer welkom! Meer info op website of mail naar [email protected]

Alle info te vinden op http://www.langste-erehaag-dilbeek.be/.